COD GALBEN: 26-02-2020 ora 10 Intre 27 februarie, ora 11:00 - 27 februarie, ora 21:00Zone vizate se va semnala 27 februarie, ora 11:00 - 27 februarie, ora 21:00Zone vizate COD GALBEN: 26-02-2020 ora 11 Intre 11:00 si 14:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală ce vor atinge 80...90 km/h viscolind și spulberând zăpada. in Județul Maramureş, Județul Cluj, Județul Bistriţa-Năsăud;

Conducerea Partidului M10, reprezentată de membrii Biroului Politic Naţional, dezminte categoric informaţia din comunicatul ALDE privind vreun acord de colaborare de orice natură cu Partidul M10. În mod evident, nu vom susţine nici un candidat ALDE la alegeri.

Ne exprimăm surprinderea că astfel de minciuni şi dezinformări sunt promovate de ALDE. Membrii partidului strâng în acest moment semnături numai pentru M10.

Dacă se va confirma faptul ca secretarul general interimar al M10 a angajat Partidul fără mandat de la BPN, acesta va suporta consecinţele, fiind sancţionat conform prevederilor Statutului Partidului M10.

Membrii Biroului Politic Naţional al M10