Imorala Alina Gorghiu ţine lecţii de moralitate

Preşedintele numit al PNL atacă PMP, îl atacă pe preşedintele Traian Băsescu, falsifică trecutul în speranţa unor voturi care nu vor veni niciodată pentru partidul pe care pretinde că îl conduce.

Alina Gorghiu, deşi foarte tânără, a învăţat rapid, de la mentorii ei, că tupeul şi obrăznicia sunt reţeta sigură pentru a se căţăra cât mai sus în structurile puterii.

Această şefă numită a PNL, pentru că, altfel, nu ar fi fost niciodată votată în această funcţie nici de foştii PDL-işti, dar nici de foştii PNL-işti, are memoria extrem de scurtă, mai ales atunci când vorbeşte despre cea mai toxică alianţă post-decembristă - USL - unde alături de Ponta şi Dragnea, Alina Gorghiu, în calitatea sa de purtător de cuvânt, ataca statul de drept şi vota în Parlament, cot la cot cu PSD, legi destinate destructurării instituţiilor, ţine acum lecţii de moralitate.

Cine este, de fapt, această Alina Gorghiu:

- CONSILIERA şefului AVAS, Teodor Atanasiu (fost ministru al Apărării - care cererea retragerea trupelor româneşti din Irak, fără consultarea partenerilor României);

- NUMITĂ membru în diverse Consilii de Administraţie: Teletrans S.A. (filială a Transelectrica S.A.), Ceprohart S.A. Braila, Scudas S.A. Paşcani şi C.N. Imprimeria Naţională S.A;

- REDISTRIBUITĂ în 2008 pe un loc de deputat în Parlamentul României;

- LIDER de frunte al USL, calitate în care, alături de Victor Ponta şi Liviu Dragnea, participă la următoarele acţiuni anti-democratice: ÎNLOCUIREA conducerii de la Monitorul Oficial, REVOCAREA din funcţie a Avocatului Poporului, REVOCAREA din funcţie a preşedintelui Senatului, Vasile Blaga, şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, SCHIMBAREA preşedinţilor SRR şi SRTV, AMPUTAREA atribuţiilor Curţii Constituţionale a României în privinţa hotărârilor Parlamentului, SUSPENDAREA preşedintelui României, FALSIFICAREA datelor privind populaţia României, SCHIMBAREA vicepreşedinţilor INS, SCHIMBAREA ilegală a legii referendumului,

- ALEASĂ deputat în 2012 Parlamentul României pe listele USL;

- NUMITĂ în 2014 co-preşedinte a PNL - calitate în care îl exclude în această vară din partid pe Teodor Paleologu, un liberal adevărat;

- NUMITĂ în 2016 preşedinte a PNL.

Dragi PDL-işti, nu vă mai lăsaţi umiliţi de acest pseudo-lider. Boagiu, Predoiu, Trăilă, Hava, după 11 decembrie, e timpul să vă luaţi partidul înapoi. Împreună putem să ducem la bun sfârşit proiectele pentru care am luptat şi pe care ne-am angajat cu toţii să le respectăm, reducerea numărului de parlamentari la maximum 300 fiind numai unul dintre ele.

Eugen Tomac,
Preşedinte executiv al Partidului Mişcarea Populară