Bucureşti, 10 septembrie 2016

Diplome de excelenţă pentru absolvenţii Universităţii Hyperion

În contextul în care numărul absolvenţilor care au promovat Bacalaureatul a scăzut cu peste 13.000, conform datelor oficiale ale Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, numărul celor înscrişi la Universitatea Hyperion este constant, acest lucru justificându-se prin dotări şi aparatură modernă, folosirea tehnologiilor de ultimă generaţie, după cum reiese din chestionarele completate de aceştia la admitere.

Piaţa de muncă este din ce în ce mai competitivă, iar Universitatea Hyperion se poate lăuda cu procentul impresionant al absolvenţilor integraţi pe piaţa muncii din România şi din străinătate.

'În urma desfăşurării cu seriozitate şi eficienţă a proiectelor europene, care au angrenat aproape toţi studenţii Universităţii, s-au creat condiţiile dorinţei de afirmare a acestora în relaţia cu potenţialii angajatori. Apreciem că cel mai important rezultat al acestor oportunităţi, care completează activităţile curriculare mereu actualizate, îl constituie procentul foarte mare, de peste 95 % la unele specializări, al studenţilor şi absolvenţilor deja angajaţi.

Considerăm că nu numai aspectul cantitativ este important, ci şi prestigiul profesional al acestora, aprecierea de care se bucură în domeniul respectiv şi perspectivele generate de buna pregătire de care au beneficiat la Universitatea Hyperion', declară Rectorul Universităţii, prof. univ. dr. Sever-Irin Spânulescu.

Universitatea Hyperion din Bucureşti are onoarea să acorde în ziua de 20 septembrie 2016, ora 13.00, în sala de Conferinţe, Diplome de excelenţă în semn de apreciere pentru cariera de succes pe care absolvenţii săi au realizat-o în mass media şi arta românească, în instituţii de prim rang.

Vă invităm să participaţi şi să vă alăturaţi demersului nostru de susţinere şi promovare a tinerilor jurnalişti, actori şi regizori.