Felicitări voluntarilor din sectorul 6!

Ziua Internaţională a Voluntarilor este celebrată în fiecare an, la data de 5 decembrie, şi oferă voluntarilor şi organizaţiilor ocazia de a sărbătorii munca în folosul celorlalţi, de a împărtăşi valorile voluntariatului şi de a le promova în cadrul comunităţilor, al organizaţiilor neguvernamentale, al agenţiilor ONU, al autorităţilor guvernamentale sau al sectorului privat.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 este una dintre instituţiile publice care se bucură de sprijinul unei echipe frumoase de 40 de voluntari, care pe întreg parcursul anului 2016 au desfăşurat diverse acţiuni în folosul comunităţii Sectorului 6.

S-au implicat în training-uri sociale pe următoarele teme: economie domestică, stil de viaţă sănătos, cultură japoneză, ateliere de creaţie, comunicare şi dezvoltare personală. Alte activităţi în care voluntarii au avut o influenţă pozitivă au fost: suport la teme pentru copiii şcolari, supervizarea diverselor acţiuni de petrecere a timpului liber împreună cu copiii aflaţi în diverse măsuri de protecţie socială, animaţii socio - educative în cadrul proiectului 'Tabere de Cartier' pentru 60 de copii din comunitate.

Pentru toate acestea îi felicităm şi le mulţumim!

Doritorii sunt aşteptaţi să se înscrie la adresa de e-mail: voluntariatformare@dgaspc6.com.

Serviciul Relaţii cu Mass-Media, Societatea Civilă, Protocol Evenimente