COD GALBEN: 04-04-2020 ora 14 COD GALBEN: 05-04-2020 ora 21 Intre 21:00 si 03:00 se va semnala - intensificări temporare ale vântului, cu rafale de 55 - 60 km/h in Județul Constanta, Județul Tulcea;

18 iulie 2016

SPORTIVA CSG ARTENE MARIA RALUCA CUCEREŞTE NOI TITLURI NAŢIONALE

În perioada 14-17 iulie 2016 s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Cadeţi la înot 12-14 ani, în Municipiul Oradea, Judeţul Bihor. Asociaţia Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe a prezentat la start următorii sportivi: Tuzson Gellért (2002), Artene Maria Raluca, Barabás András, Gyenge Attila (2003) şi Becze Zétény Benedek (2004) însoţiţi de antrenorul senior Ciprian Grosu.

Participarea la acest Campionat Naţional a fost condiţionată prin realizarea baremurilor impuse de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern în primăvara acestui an, la etapele regionale. Prin calificarea sportivilor s-au reunit la start 418 înotători legitimaţi la 67 de cluburi.

Evoluţia sportivilor A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe a fost una pozitivă, realizând noi recorduri personale unele şi ale clubului.

De remarcat, este sportiva Artene Maria Raluca adjudecând două titluri naţionale, ambele obţinute cu recorduri personale dar şi ale clubului prin:

Titlu de CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ în proba 100 m spate cu timpul 1'08'83 şi titlu de VICECAMPIOANĂ NAŢIONALĂ în proba 200 m spate cu timpul 2'28'47.

Antrenorul senior Ciprian Grosu ne declară: 'Felicit pe această cale rezultatele sportivilor pentru progresul individual înregistrat, sunt mândru să menţionez rezultatele sportivei Artene Maria Raluca prin cucerirea a două titluri naţionale, dar şi timpii obţinuţi ce sunt remarcabili. Sunt de asemenea recunoscător că: bursa companiei Ready Garment Techology România S.R.L. şi Weider susţin o campioană!'

Asociaţia Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe