Comunicat de presă - Platforma Unionistă Acțiunea 2012

 •  Comunicate
95 afişări

Liceele din România și Republica Moldova s-au înfrățit

a7c3c351-a99e-4ce3-b405-81caabca4f0b

Sute de licee din România și din Republica Moldova vor colabora în baza unor acorduri de parteneriat semnate în cadrul festivității de final de an școlar 'Ultimul sunet'.

Conducerea liceelor din Republica Moldova a primit acordurile chiar din partea reprezentanților liceelor din România: 450 de cadre didactice care au transmis la careul festiv un mesaj din țară și daruri pentru colectivul de elevi — un steag tricolor, panglici tricolore și posibilitatea de a participa la excursii de câte trei zile în mai multe zone turistice ale României.

'Totul a fost la superlativ, nu mă așteptam să fie atât de frumos, să am atât de multe lucruri de învățat și să plec cu așa amintiri frumoase', a spus Steluța Pralea, profesoară la Liceul Tehnologic 'Carol I' din Valea Doftanei, care a participat la festivitatea 'Ultimul sunet' la Liceul Teoretic 'Alecu Russo' din Chișinău. 'A fost extraordinar!', a apreciat și Vasile Baibarac, profesor la Liceul Tehnologic 'Ionel Teodoreanu din Victoria, prezent la festivitate în Liceul Teoretic Varnița din Anenii Noi.

Potrivit acordurilor semnate, parteneriatul între instituțiile de învățământ va crește nivelul de cooperare în domeniul educației formale și nonformale și va facilita organizarea schimburilor anuale de elevi pentru diseminarea de bune practici educative și pentru identificarea în comun a unor metode alternative de educație. 100.000 de basarabeni vor veni în România în intervalul iunie — octombrie în noua campanie pe care o pregătește Platforma Unionistă Acțiunea 2012.

Platforma Unionistă Acțiunea 2012

31 mai 2016

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe
Noul Agerpres