Muzeul ASTRA

Anul 2016 în cifre

Peste 480.000 de persoane au beneficiat de serviciile culturale oferite de Muzeul ASTRA

- Peste 85.000 ASTRA Film Fest 2016

- Peste 14.000 copii beneficiari ai ofertei educaţionale a Muzeului ASTRA

- Peste 200 de copii şi tineri cu dizabilităţi beneficiari ai programului "Fără limite - Împreună întru tradiţie"

- Peste 350 de meşteri şi creatori popular participanţi la activităţile Muzeului ASTRA

- Peste 800 persoane (15 companii) beneficiari ai serviciilor de team building

- Peste 7.500 de ore de muncă depuse de peste 30 de voluntari ai Muzeului ASTRA

Muzeul ASTRA a organizat:

- Peste 150 de programe şi activităţi culturale

- Peste 500 de ateliere şi demonstraţii meşteşugăreşti