Festivalul Integrării dă startul verii! CONIL Fest 2016 Ediţia a XIII-a,
21 - 22 mai, Grădina de Vară a Teatrului 'C. Tănase', Parcul Herăstrău

Doar câteva zile ne mai despart de evenimentul artistic CONIL Fest - Festivalul Integrării 2016, ediţia a XIII-a (21 - 22 mai 2016), care va avea loc pe scena Grădinii de Vară a Teatrului 'Constantin Tănase' din Parcul Herăstrău!

CONIL Fest este organizat de Asociaţia CONIL şi Asociaţia 3 M, în parteneriat cu Teatrul de Revistă 'Constantin Tănase' din Bucureşti, STV JUNIOR şi Federaţia Star Music.

Timp de două zile, publicul va avea parte de momente artistice deosebite: interpretare vocală sau instrumentală, balet, scenete de teatru, gimnastică aerobică, dansuri moderne sau populare, reprezentaţii sportive şi de arte marţiale şi multe surprize de la invitaţi speciali, artişti cunoscuţi, prieteni ai festivalului.

Festivalul Integrării propune publicului, încă o data, un concept unic, cel al promovării fără discriminare a talentele de orice fel, tipice şi atipice. CONIL Fest va aduce în faţa publicului copii şi adolescenţi - de la 3 la 18 ani - din rândul trupelor de dans, al grupurilor şi cluburilor artistice, al liceelor, şcolilor sau grădiniţelor din Bucureşti şi din ţară - Ploieşti, Ilfov, Zărneşti, Bacău.

În spiritul încurajării talentelor, fie ele tipice sau cu nevoi speciale, - promovat de Asociaţia CONIL, între participanţi se vor număra şi elevi ai şcolilor speciale (de vedere sau de auz şi ai Şcolii Primare CONIL - prima şcoala din Bucureşti pentru copii cu CES), care vor să arate că, dincolo de dizabilitate, de eticheta Sindromului Down, a autismului sau altor deficienţe, există abilitatea care trebuie promovată!

Invităm pe toţi amatorii de frumos la un spectacol complet, susţinut de mai bine de o mie de tineri artişti talentaţi la muzică, dansuri moderne, balet, interpretare vocală, instrumentală sau teatrală! Între invitaţii speciali şi participanţii deja înscrişi se numără:
Selin Ozer, Mohammed Abedin, Antonia 'The Greek Diamond' si Ansamblul Asteria, Scoala Primara CONIL, Dance World, Lic. Tehnologic Special Nr. 3, Liceul Tehnologic 'Regina Elisabeta', Ansamblul 'Craişorii Pietrei Craiului' din Zarneşti, IDO Dance, ?coala de Dans 'Soleil', CONIL Band, Alexandru Manaila, Gradinita Capsunik, Pro Sport Arena, Asociatia CONIL, Asociatia 'Hraniti Copiii', Nicoleta Neacsu, Alexandra Dragomirescu, Ilona Amiroaiei, Scoala 'Odette', Grupul 'Miracol', Voltaj Academy, Ansamblul 'Doina Suflet Romanesc', Studio Intermezzo, Rainbow Kids, Club Joe After School, Alexandra Iancu, Palatul Copiilor Pitesti, Magic Steps, Gradinita Iepurasul Bocanila, Celesto Dance Academy, Runi Ballet Studio, Isabela Voinea, Ruxandra Ballet Studio, Grupul de Dans 'Sweeties', Ana Gaucan, Scoala Speciala 'Sf. Nicolae', Celesto Dance Academy, Isabella Voinea, Carticica cu Povesti Bacau, Alexia Pavlicoschi, Studio Butterfly, Trupa 'Dreams-Drums-Druum', Scoala Speciala pentru Ambliopi Austrului Bucuresti, Trupa de Teatru 'Clopoţel'

Intrarea este liberă, vă aşteptăm cu mic, cu mare, la CONIL Fest ediţia a XIII-a!

Organizatori: Asociaţia Conil şi Asociaţia 3 M;

Parteneri: Teatrul de Revistă 'Constantin Tănase', STV JUNIOR, Federaţia Star Music

Sponsori: Biofarm, GIBRIL Medical, Clinica Radiologul, Aqua Carpatica, Tymbark, Chipita, Vel Pitar, Divertiland Playland, Info Cons, Editura Corint, Omfal Educational, Editura Integral, Editura CASA, 'Profesorul de Joaca' Leon Magdan, Asociatia Casa Tuturor, ELTA 90 Medical Research, Dr. Gerard

Parteneri media: Itsy Bitsy Fm, Gold Fm, Radio3Net, Radio Trinitas, STV Junior, Nasul TV, Calendarul Magic.ro, GradiniteBucuresti.ro, CalendarulCopiilor.ro, Revista CN Lazar, RomaniaPozitiva.ro, AgendaCulturalaPentruCopii.ro, Florigamibonsai.blogspot.ro, Festivaluri-Romanesti.ro, KidSpots.ro, Woman2Woman.ro, LumeaLuiJunior.ro, Clopotel.ro, BucharestCulturalEvents.ro, Gratuitor.ro, Ghidul Festivalurilor.blogspot.ro, Ambio.ro, PisicaPeSarma.ro, Melc-Codobelc.ro, Mama De Profesie.ro, Mamici La Superlativ.ro, Asociatia S.U.P.R.A., WebGrow.ro