COD PORTOCALIU: 31-07-2021 ora 10 Intre 1 august se va semnala val de căldură persistent și disconfort termic deosebit de  accentuat COD GALBEN: 31-07-2021 ora 23 Intre 23:35 si 00:40 se va semnala intensificări ale vântului, vijelie, descărcări electrice, local averse ce vor cumula peste 20...25 l/mp, grindină de mici dimensiuni. in Județul Bacău, Județul Galaţi, Județul Vrancea; COD GALBEN: 31-07-2021 ora 23 Intre 23:00 si 00:00 se va semnala intensificări de scurtă durată ale vântului, descărcări electrice, averse care vor cumula 20...25 l/mp, grindină de mici dimensiuni in Județul Bihor;

Domnul Ion Dănuţ Jugănaru, Directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa a primit vizita E.S. domnul Davor Vidis, ambasadorul Republicii Croaţia la Bucureşti

Luni, 25 aprilie 2016, domnul Ion Dănuţ Jugănaru, Directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, a primit, la sediul CCINA, vizita E.S. domnul Davor Vidis, Ambasadorul Republicii Croaţia la Bucureşti.

Cu ocazia acestei întâlniri, au fost prezentate, de către domnul Ion Dănuţ Jugănaru, principalele domenii de activitate ale companiilor constănţene, precum şi oportunităţile de afaceri din judeţul Constanţa. Domnul Ambasador s-a arătat deosebit de interesat de activitatea Portului Constanţa, atât că port maritim, cât şi fluvial, de activitatea şantierelor navale din Constanţa şi Mangalia, afirmând că judeţul nostru este unul din judeţele cu mare potenţial economic.

Având în vedere că în judeţul nostru există o singură firmă cu capital din Republica Croaţia, domnul Jugănaru a lansat invitaţia firmelor din această ţară de a investi în Constanţa, de a crea aici societăţi mixte şi noi locuri de muncă. În vederea prospectării pieţei constănţene şi stabilirii unor contacte de afaceri cu agenţi economici constănţeni, domnul Director general Jugănaru a propus domnului Ambasador  Davor Vidis organizarea comună a unui parteneriat de afaceri la Constanţa, între firmele croate şi cele româneşti.

În finalul vizitei, domnul Ambasador Davor Vidis a mulţumit domnului director general pentru vizită şi s-a arătat deosebit de dispus să sprijine acţiunile comune şi să colaboreze pe viitor cu CCINA Constanţa.

Lucia Calenici

Purtător de cuvânt