Comunicat de presă - Asociația 'Salvează o inimă'

681 afişări

Trainerul Lorand Soares-Szasz devine ambasadorul Asociației 'Salvează o inimă'

b1ac8cbb-3848-40c0-9290-972efb9d8d7b

Unul dintre cei mai cunoscuți traineri din România, Lorand Soares-Szasz a devenit ambasadorul Asociației 'Salvează o inimă' și împreună vor continua misiunea de a salva copii născuți cu malformații grave.

Lorand a răspuns afirmativ invitației Asociației 'Salvează o inimă', mânat de ideea ca orice om de afaceri sau personalitate publică are responsabilitatea morală și civică de a se implica activ în cauze nobile și de a îi sprijini pe cei care au mare nevoie de o mână de ajutor din partea societății.

'Mi-a plăcut mult ce a realizat Asociația 'Salvează o inimă'. Au un sistem foarte transparent, în care știi stadiul fiecărui caz, înțelegi exact ceea ce se întâmplă cu banii pe care i-ai donat și te bucuri, în timp real, de fiecare viață salvată. Urmează să devin tată și înțeleg acum și mai clar ce misiune frumoasă au cei care salvează viețile acestor copilași; așa că nu am ezitat să mă alatur lor în această luptă și să îndemn cât mai mulți oameni să facă asta mai departe', declară Lorand Soares-Szasz.

'Suntem foarte onorați că unul dintre cei mai de succes speakeri din România s-a alăturat echipei noastre, iar implicarea prietenului Lorand va aduce un mare plus de valoare organizației noastre și vom reuși împreună să schimbăm vieți. Multe dintre informațiile legate de marketing pe care le-am notat la conferințele susținute de Lorand, le implementez în strategia noastră de comunicare și în sistemul de donații online', declară Vlad Plăcintă, președintele Asociației 'Salvează o inimă'.

Asociația 'Salvează o inimă', înființată pe data de 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 60 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de Asociație, s-au alăturat peste 50.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se pe platforma online donații de peste 600.000 de Euro.

Lorand Soares Szasz este unul dintre cei mai apreciați traineri, speakeri și antreprenori români. A fost desemnat, de două ori consecutiv, cel mai bun speaker din România la evenimentele Business Days și este autorul a patru cărți despre afaceri. Lorand inspiră mii de oameni în fiecare lună la seminariile și workshopurile sale, dar și online, în cadrul unei comunități de peste 250.000 oameni.

Vlad Plăcintă

Președinte