14 decembrie 2016

Conferinţa Internaţională INCE

Economic Scientific Research - Theoretical, Empirical and Practical Approaches ESPERA 2016

Institutul Naţional de Cercetări Economice 'Costin C. Kiriţescu' al Academiei Române şi entităţile din reţeaua acestuia, în parteneriat cu Banca Naţională a României, Institutul Cultural Român şi Centrul de Informare şi Documentare Economică, organizează, în zilele de 15-16 decembrie 2016, a patra ediţie a Conferinţei Internaţionale 'Cercetarea ştiinţifică economică - abordări teoretice, empirice şi practice'/'Economic Scientific Research - Theoretical, Empirical and Practical Approaches' - ESPERA 2016. Evenimentul reuneşte, la Bucureşti, peste 250 de cercetători şi profesori din România şi din alte 15 ţări. Agenda evenimentului cuprinde peste 180 de lucrări.

Conferinţa va fi deschisă joi, 15 decembrie, ora 10:00, în amfiteatrul 'Ion Heliade Rădulescu' al Bibliotecii Academiei Române, din Calea Victoriei nr. 125, cu o reuniune în plen, unde, alături de prezentarea a cinci intervenţii semnificativ de interes general, va avea loc şi lansarea volumului 'Economic Dynamics and Sustainable Development - Resources, Factors, Structures and Policies' (Proceedings ESPERA 2015, Part 1 - 668 pag. şi Part 2 - 687 pag), Peter Lang International Academic Publishing Group, Frankfurt, 2016, (ISBN: 9783631696644).

Lucrările conferinţei vor continua vineri, 16 decembrie 2016, în cadrul a 13 ateliere, găzduite în Casa Academiei Române, Calea 13 Septembrie nr. 13, în sălile de consiliu ale institutelor din structura Institutului Naţional de Cercetări Economice 'Costin C. Kiriţescu'.

Conferinţa este dedicată aniversării Academiei Române la 150 ani de la fondare. Alte detalii privind conferinţa sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului: http://www.conferinte-ince.ro/index.html.

Biroul de presă al Academiei Române