COD GALBEN: 22-01-2018 ora 21 Intre 21:30 si 02:00 se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Olt, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 22-01-2018 ora 20 Intre 20:00 si 23:00 se va semnala - intensificări ale vântului cu rafale, in general de 55 - 65 km/h. in Județul Constanța, Județul Tulcea;

SENAT:
- Lucrări în comisii (9,00)

CAMERA DEPUTAŢILOR:
- Şedinţă în plen - declaraţii politice (8,30)
- Lucrări în comisii (10,00)
- Conferinţă de presă susţinută de liderul Grupului PNL din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu, şi deputatul Lucia Varga în care vor fi prezentate concluziile dezbaterilor pe Legea prevenţiei în sănătate (14,00 - sala de şedinţe a Grupului Parlamentar al PNL, etaj 2)

EXECUTIV:
- Întâlnirea premierului Dacian Cioloş cu ambasadorul SUA, Hans Klemm (17,00)
- Viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, şi foşti miniştri ai Dezvoltării Regionale participă la Conferinţa de Evaluare a Impactului Programului Operaţional Regional (10,00 - Palatul Parlamentului, sala "Nicolae Iorga", intrarea S1)
- Viceprim-ministrul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi comisarul european Corina Creţu participă la lansarea proiectului "Regiuni mai puţin dezvoltate" (12,30 - sediul MDRAP, Sala de consiliu, str. Apolodor nr. 17)
- Întâlnirea de lucru a viceprim-ministrului Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, cu comisarul european Corina Creţu - oportunităţi de imagine la începutul întâlnirii (13,15 - sediul MDRAP, str. Apolodor nr. 17, Latura Nord)
* conferinţă de presă comună (13,30 - sediul MDRAP, Sala Albastră, str. Apolodor nr. 17)