Referitor DEMISIE din cadrul Partidului România Unită

Deşi m-am alăturat Partidului România Unită îndemnat de sentimentul naţionalist şi de dorinţa de a lupta pentru păstrarea valorilor şi identităţii poporului român, perioada petrecută în cadrul acestei formaţiuni politice mi-a demonstrat faptul că idealurile expuse de lideri se materializează prin simple discursuri demagogice şi diversiuni josnice, fără acţiuni concrete care să vizeze cetăţenii şi neamul românesc.

Din păcate, acest tânăr partid a dus la cele mai înalte cote lucrurile negative din partidele deja cunoscute, aici naşul şi finul fiind cei care ştiu tot, hotărăsc tot, de ceilalţi folosindu-se şi tratându-i drept simpli cotizanţi. Nu cred că ne dorim un alt proiect care să ia din metehnele vechilor partide, unde totul se aprobă doar de către două-trei persoane , în PRU 'conducătorii mascaţi în patrioţi ' fiind chiar rude.

Nepotismul care tronează în această formaţiune, dezinteresul acut fată de popor şi proprii membri, lipsa de implicare, precum şi atitudinea dictatorială tradusă prin excluderea peste noapte a membrilor sau chiar a unor întregi organizaţii, fără a avea o minimă fundamentare, sunt doar câteva dintre motivele care m-au convins că Partidul România Unită nu este decât un alt proiect prin care se doreşte înşelarea alegătorilor, proiect în care personal nu am cum să mă regăsesc.

Deputat
TĂNASE RĂZVAN IONUŢ