COD PORTOCALIU: 17-01-2018 ora 14 Intre 18 ianuarie, ora 01 - 18 ianuarie, ora 17 se va semnala precipitații însemnate cantitativ, predominant ninsori COD GALBEN: 17-01-2018 ora 20 Intre 20:00 si 23:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h, polei, gheţuş in Județul Mehedinţi, Județul Olt, Județul Dolj; COD GALBEN: 17-01-2018 ora 18 Intre 18:00 si 21:00 se va semnala polei in Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Botoșani, Județul Bacău, Județul Vaslui, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Suceava;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bucureşti, 16 martie 2013

Locuitorii din Titan au cerut socoteală Primăriei Sectorului 3 în stradă

Sâmbătă, 16 martie, în jur de 50 de locuitori ai cartierului Titan s-au adunat în faţa blocului B3bis din Bdul Nicolae Grigorescu nr. 18 pentru a cere socoteală reprezentanţilor Primăriei Sectorului 3.
Deşi şi-au anunţat prezenţa în mijlocul cetăţenilor, domnul George Manciu (directorul Serviciului Parcări din cadrul Primăriei Sectorului 3) şi viceprimarul Andrei Cristian Tudorache, aceştia nu au mai venit şi nici nu au mai răspuns la telefon. În cadrul întâlnirii, singurul reprezentant al autorităţii locale care a discutat cu locuitorii a fost Consilierul Local al Sectorului 3, Bogdan Brătianu, acesta susţinând că a aflat din presă despre subiect şi că nu a fost delegat de către instituţia pe care o reprezintă.
În cadrul întâlnirii, cetăţenii din zonă şi-au arătat nemulţumirea faţă de lipsa de transparenţă şi lipsa de răspunsuri clare din partea primăriei de sector în ceea ce priveşte destinaţia viitoare a unui spaţiu de 8321 de metri pătraţi, spaţiu care deserveşte 1300 de locatari cuprinde 300 de arbori, locuri de joacă pentru copii şi aproximativ 80 de locuri de parcare. Nu este prima oară când locuitorii sunt ameninţaţi cu dispariţia parcării şi spaţiului verde, după ce în anul 2009 cetăţenii au reuşit să determine autorităţile locale să nu permită construirea unui complex comercial.
Cei 1300 de plătitori de taxe ai acestui sector au dreptul să ştie ce se va întâmpla cu locurile de joacă, cu parcarea, cu spaţiul verde din faţa blocului nostru. În ianuarie anul acesta am fost înştiinţaţi că parcarea a fost trecută în proprietate privată şi de atunci nimeni nu ne mai spune nimic. Nu vrem să aşteptăm ca într-o dimineaţă să găsim locul îngrădit şi este datoria lor, a autorităţilor să stea de vorbă cu noi, nu să ne plimbe de la un ghişeu la altul fără niciun rezultat, a declarat domna Cornelia Mihail, locatară a blocului B3bis din Bulevardul Nicolae Grigorescu 18.
În urma întâlnirii, Consilierul Local şi-a asumat că va ţine legătura cu oamenii şi că va afla răspunsuri pe care le va aduce înapoi în comunitate, iar grupul de cetăţeni şi-a luat încă o dată angajamentul că va continua să ceară răspunsuri cu privire la spaţiul din faţa blocului lor.
Persoană de contact:
Lavinia Chiburţe: lavinia@ce-re.ro, Centrul de Resurse pentru participare publică, CeRe
***
Campania grupului civic Cruciada Locatarilor este susţinută de CeRe - Centrul de Resurse pentru participare publică prin programul PAS - program de asistenţă permanentă în advocacy. PAS sprijină organizaţii neguvernamentale şi grupuri de cetăţeni ce doresc să desfăşoare campanii de advocacy pentru a influenţa decizii publice care să aducă schimbări benefice în comunităţile lor. www.ce-re.ro-pas
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.