Comunicat de presă - MFE

 •  Comunicate
114 afişări

București, 25 noiembrie 2015 COMUNICAT DE PRESĂ

da648051-b1ba-43f5-8d38-7c5be6284b8c

Ministerul Fondurilor Europene amână primirea propunerilor de proiecte aferente cererilor de proiecte nr. 2 și 3 din POCU

Ministerul Fondurilor Europene — Direcția Generală Programe Capital Uman anunță amânarea deschiderii sistemului informatic MySMIS2014 pentru cererile de propuneri de proiecte nr. 2'—Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360°) în comunitățile marginalizate rome și nr. 3/2015 — Sprijin pregătitor pentru animarea comunității din cadrul orașelor cu populație peste 20.000 de locuitori, Etapa I — Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală (SDL) și pentru înființare GAL nou/ adaptare GAL deja înființat la cerințele DLRC pentru perioada de programare 2014-2020, aferente Programului Operațional Capital Uman (POCU).

Decizia vine ca urmare a identificării unor elemente care necesită îmbunătățiri și simplificare în operaționalizarea sistemului informatic MySMIS2014, elemente sesizate în urma testării finale a acestuia.

Ministerul Fondurilor Europene va informa în cel mai scurt timp potențialii beneficiari ai acestor cereri de proiecte cu privire la calendarul revizuit al perioadei de depunere a cererilor de finanțare aferente.

Eventualele sugestii de simplificare a acestor documente sau proceduri pot fi transmise până la data 2 decembrie 2015 la adresa de mail consultare.pocu@fonduri-ue.ro.

Prin intermediul sistemului MySMIS2014, Ministerul Fondurilor Europene urma să primească, în perioada 25 noiembrie 2015 — 25 ianuarie 2016, propuneri de proiecte care să vizeze 'Dezvoltarea Locală Integrată (360°) în comunitățile marginalizate rome' , iar în perioada 26 noiembrie — 30 decembrie 2015 propuneri de proiecte pentru 'Sprijin pregătitor pentru animarea comunității din cadrul orașelor cu populație peste 20.000 de locuitori'.

Ministerul Fondurilor Europene este coordonatorul Instrumentelor Structurale 2007-2013 și al fondurilor europene structurale și de investiții 2014-2020 în România, îndeplinind și rolul de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Ministerul Fondurilor Europene — Unitatea de Comunicare

Tel: 0372 838 757

E-mail: presa.mfe@fonduri-ue.ro

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe