COD GALBEN: 10-12-2019 ora 20 Intre 20:00 si 02:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Covasna, Județul Braşov, Județul Harghita; COD GALBEN: 10-12-2019 ora 20 Intre 20:00 si 02:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m și izolat sub 50 in Județul Teleorman;

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private - PALMED, salută numirea noului Guvern al României şi mai ales al noului Ministru al Sănătăţii, dl Patriciu Achimaş - Cadariu, Şef al Institutului Oncologic 'Prof Dr Ion Chiricuţă' din Cluj Napoca.

Suntem convinşi că această opţiune a dlui Prim Ministru Dacian Cioloş este una foarte bună pentru sistemul sanitar românesc, şi ne exprimăm încrederea că nouă echipă se va apleca mai mult asupra rezolvării problemelor sistemului medical din România şi va sprijini sistemul medical privat.

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private - PALMED propune 3 teme principale în ceea ce priveşte sistemul sanitar românesc, teme care în opinia noastră sunt deosebit de importante şi actuale:

- Dreptul pacientului român la servicii de sănătate de calitate, cu personal specializat şi corect remunerat;

- Dialogul deschis şi direct între decidenţi şi specialiştii din sistemul de sănătate, în ceea ce privesc proiectele Ministerului Sănătăţii şi cu precădere pe temele importante ale sistemului sanitar românesc cum ar fi  restructurarea sistemului sanitar şi o nouă lege a sănătăţii;

- Susţinerea unui proiect pe termen lung - pactul pentru sănătate.

Cristian Hotoboc
Preşedintele Patronatului Furnizorilor de Servicii Medicale Private - PALMED şi