Mesajul de condoleanţe din partea conducerii Federaţiei Ruse în legătură cu tragedia din clubul de noapte "Colectiv" din Bucureşti

Conducerea Federaţiei Ruse, cu un profund sentiment de şoc, a primit ştirea despre evenimentele din clubul de noapte pentru tineri "Colectiv" din Bucureşti, în urma cărora şi-au pierdut vieţile 27 de tineri.

Conducerea Federaţiei Ruse regretă profund această tragedie împreună cu toată România şi exprimă sincere condoleanţe către familiile, rudele si prietenii victimelor, precum şi doreşte o recuperare cât mai rapidă celor peste 180 de răniţi, aflaţi în prezent în curs de tratament în spitalele din Bucureşti.

Biroul de Presă al Ambasadei Federaţiei Ruse în România