Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că drumul naţional DN 7 rămâne închis, pentru evitarea eventualelor pericole care ar putea agrava siguranţa circulaţiei în zonă, din cauza desprinderilor de rocă, care au avut loc pe Valea Oltului, între Căciulata şi Brezoi, km 199 - 200.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite de IGPR - Serviciul Rutier şi să folosească următoarele variante ocolitoare: drumul naţional DN 1 (Veştem - Făgăraş - Braşov sau drumul naţional DN 1, drumul naţional DN 7, drumul naţional DN 66 (Simeria - Haţeg - Petroşani - Tg. Jiu).

În acest sens, CNADNR estimează că drumul naţional DN 7 va fi deschis în dimineaţa zilei de 2 decembrie 2015.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A., la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33 sau pot accesa pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (www.cnadnr.ro).

CNADNR SA