COD GALBEN: 30-10-2020 ora 13 Intre 31 octombrie, ora 02:00 - 31 o se va semnala zona Carpaților Meridionali și OrientaliFenomene vizate

Terenul de baschet din Parcul Central modernizat de UNTOLD şi Asociaţia Trinity

Parcul Central 'Simion Bărnuţiu' îi întâmpină pe clujenii pasionaţi de activităţi sportive cu un teren de baschet modernizat cu ajutorul UNTOLD, Asociaţiei Trinity, Primăriei Cluj-Napoca şi companiei Euroma Sport.

UNTOLD a iniţiat lucrările de reabilitare şi modernizare ale terenului de baschet din Parcul Central, direcţionând atenţia partenerilor săi către o importantă componentă a vieţii şi bunăstării clujenilor amatori de activităţi sportive în aer liber, şi anume, calitatea infrastructurii sportive pusă la dispoziţia lor.

Modernizarea terenului de baschet, subdimensionat iniţial pentru sportul care îi era destinat, înseamnă în primul rând lungirea acestuia cu aproximativ trei metri datorită proiectării şi lucrărilor eficiente. Mai exact, s-a schimbat complet suprafaţa de joc şi fundaţia folosită pentru tartan, a fost schimbată plasa care împrejmuia terenul şi remontate structuri noi, garduri şi plasă, iar nu în ultimul rând, noile panouri au fost amplasate şi proiectate astfel încât să ţină cont şi de protecţia jucătorilor, obţinându-se, în cele din urmă, un teren mai mare cu trei m.

Materialele folosite sunt conforme cu normele sportive în vigoare, terenul are suprafaţă de joc din tartan şi panouri dedicate. Bugetul lucrărilor de modernizare s-a ridicat la aproximativ 7.000 de euro, iar rezultatul denotă bună colaborare a celor patru parteneri UNTOLD, Asociaţia Trinity, Primăria Cluj-Napoca si Euroma Sport, care au contribuit la îmbunătăţirea condiţiilor avute de sportivii care aleg să-şi petreacă timpul liber în Parcul Central.

"UNTOLD Festival apreciază contribuţia infrastructurii oraşului la succesul festivalului, motiv pentru care considerăm aceste lucrări de modernizare o modalitate de a ne aduce aportul la întreţinerea şi îmbunătăţirea acestei infrastructuri. Ne propunem ca aceasta să fie o primă acţiune dintr-o lungă serie de viitoare colaborări iniţiate de UNTOLD pentru beneficiul orasului si al clujenilor", spune Bogdan Buta, director general UNTOLD.

"Asociaţia Trinity încurajează orice activitate benefică pentru corp şi minte, iar faptul că am avut ocazia să contribuim la renovarea unui spaţiu de recreere important din inima Clujului este pentru noi un motiv de bucurie. Ţinând cont că o mare parte din echipa noastră practică acest sport, putem spune că renovarea acestui teren a fost realizată de către jucători pentru jucători, toate beneficiile unui teren de baschet profesionist fiind acum accesibile tuturor clujenilor", spune Sergiu Pasc, membru fondator al Asociaţiei Trinity.

Despre UNTOLD 2015

UNTOLD 2015, festivalul care a impresionat 240.000 de oameni, s-a desfăşurat în perioada 30 iulie - 2 august a.c., la Cluj-Napoca şi a adus pentru prima dată în România, pe aceeaşi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiţi artişti electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMAN van BUUREN, DAVID GUETTA şi DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, alături de alţi peste 150 de artişti internaţionali şi naţionali.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 - Capitală Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

Despre Asociatia Trinity

Asociaţia Trinity este o organizaţie înfiinţată în 2015 în Cluj-Napoca, care se concentrează pe vindecarea corpului, minţii şi a spiritului prin diverse metode alternative şi resurse naturale.

Ştefana Giurgiu

PR Manager UNTOLD Festival