Comunicat de presă - Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu

 •  Comunicate
88 afişări

Studenți norvegieni și portughezi descoperă Sibiul la Școala de vară internațională DigiFact organizată de ULBS

78c56f54-f8af-4d93-833d-50aa1b55ac50

Douăzeci de studenți români și străini participă, în perioada 15-26 iunie la Școala de Vară internațională organizată de  organizată de Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu, în parteneriat cu Buskerud and Vestfold University College (Norvegia) și Universitat de Evora (Portugalia).

'Digital Factory: Concepts, Implementations, Present and Future Challenges' a adus la Sibiu 10 studenți din Norvegia și Portugalia — câte cinci din fiecare țară — iar pe lângă cursurile susținute de profesorii ULBS și cei ai universităților partenere, vor face cunoștință și cu cele mai importante obiective turistice din municipiul și județul Sibiu.

Programul Școlii de vară DigiFact este diversificat și include cursuri dedicate instrumentelor de modelare, managementului lanțului de aprovizionare, e-collaboration, e-commerce, marketing digital, analiza predictivă, crearea unei companii virtuale, precum și activități de socializare.

Mai multe informații referitoare la Școala de vară DigiFact pot fi accesate aici: http://digifact.grants.ulbsibiu.ro/.

Școala de vară' Digital Factory: Concepts, Implementations, Present and Future Challenges' este implementată în cadrul Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European (SEE) 2009 — 2014, Măsura 3 — Proiecte de cooperare interinstituțională (http://www.see-burse.ro/pagina/despre_granturile_see).

Sibiu,

18 mai 2015

Teodor BOANTĂ

Public Relations Communication and Marketing Department 'Lucian Blaga' University of Sibiu

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe