COD PORTOCALIU: 17-01-2018 ora 14 Intre 18 ianuarie, ora 01 - 18 ianuarie, ora 17 se va semnala precipitații însemnate cantitativ, predominant ninsori COD GALBEN: 18-01-2018 Intre 07:15 si 10:00 se va semnala local intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Buzău; COD GALBEN: 18-01-2018 Intre 07:00 si 10:00 se va semnala local intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Ialomița, Județul Teleorman, Județul Călărași; COD GALBEN: 18-01-2018 Intre 05:00 si 11:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h, izolat70 km/h in Județul Mehedinţi, Județul Olt, Județul Dolj;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Cursuri de prim-ajutor la ULBS

Studenţii Universităţii Lucian Blaga din Sibiu pot urma pe parcursul semestrului II al anului universitar 2011-2012 un curs de prim-ajutor, alăturându-se astfel campaniei O viaţă poate depinde de tine.
Cursurile de prim-ajutor vizează în primul rând studenţii Universităţii, dar şi cadrele didactice şi personalul administrativ ale acesteia.
Universitatea Lucian Blaga din Sibiu este conştientă de rolul său de formator al tinerilor nu numai în sfera aptitudinilor şi competenţelor profesionale, ci şi în ceea ce priveşte dezvoltarea personală ca indivizi responsabili. Sperăm că vor participa cât mai mulţi studenţi la aceste cursuri de prim-ajutor. - Daliana Drăguţescu, purtător de cuvânt al ULBS
În cadrul cursurilor de prim-ajutor, studenţii vor învăţa principalele manevre de prim-ajutor în situaţii de înec sau stop cardio-respirator, precum şi informaţii despre folosirea corectă a numărului de urgenţă 112.
Un curs de prim-ajutor durează o oră şi jumătate, este susţinut de un paramedic SMURD şi se desfăşoară la sediul facultăţilor, cu grupe de 15-20 de studenţi.
Cei interesaţi să participe la un curs de prim-ajutor sunt rugaţi să trimită un email pe adresa relatii.publice@ulbsibiu.ro , urmând să fie apoi contactaţi pentru programare.
De asemenea, persoanele din publicul larg interesate să participe la cursuri de prim-ajutor se pot înscrie pe www.salvez.ro.
Aceste cursuri fac parte din campania O viaţă poate depinde de tine, campanie organizată de către Asociaţia React şi Vodafone România, în parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Ministerul Sănătăţii şi Serviciul pentru Telecomunicaţii Speciale.
O viaţă poate depinde de tine este un proiect de responsabilizare şi educare socială ce işi propune, să informeze populaţia la nivel naţional, cu privire la apelarea corectă a serviciului 112 şi necesitatea acordării primului ajutor, până la venirea echipajelor specializate.
Asociaţia REACT este o organizaţie neguvernamentală, creată în 2006 pentru a veni în sprijinul actorilor societăţii civile prin proiecte ample, durabile, cu impact în comunitate.
Organizaţia vizează trei domenii: sănătate publică, educaţie şi integrare socială, are 5 sucursale în care lucrează mai mult de 30 de angajaţi şi peste 200 de voluntari. Până în prezent, Asociaţia React a obţinut 9 premii de excelenţă - naţionale şi internaţionale şi a contribuit la salvarea a mai mult de 120.000 de vieţi omeneşti. www.asociatiareact.ro.
Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc . Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu un număr de 381 milioane de clienţi în întreaga lume, înregistrat la 30 iunie 2011. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume. www.vodafone.ro.
Departamentul de Comunicaţii şi Marketing
Specialist Relaţii Publice,
Daliana Drăguţescu
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.