Comunicat de presă - Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu

•  Comunicate
82 afişări

Studenți norvegieni și portughezi descoperă Sibiul la Școala de vară internațională DigiFact organizată de ULBS

78c56f54-f8af-4d93-833d-50aa1b55ac50

Douăzeci de studenți români și străini participă, în perioada 15-26 iunie la Școala de Vară internațională organizată de  organizată de Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu, în parteneriat cu Buskerud and Vestfold University College (Norvegia) și Universitat de Evora (Portugalia).

'Digital Factory: Concepts, Implementations, Present and Future Challenges' a adus la Sibiu 10 studenți din Norvegia și Portugalia — câte cinci din fiecare țară — iar pe lângă cursurile susținute de profesorii ULBS și cei ai universităților partenere, vor face cunoștință și cu cele mai importante obiective turistice din municipiul și județul Sibiu.

Programul Școlii de vară DigiFact este diversificat și include cursuri dedicate instrumentelor de modelare, managementului lanțului de aprovizionare, e-collaboration, e-commerce, marketing digital, analiza predictivă, crearea unei companii virtuale, precum și activități de socializare.

Mai multe informații referitoare la Școala de vară DigiFact pot fi accesate aici: http://digifact.grants.ulbsibiu.ro/.

Școala de vară' Digital Factory: Concepts, Implementations, Present and Future Challenges' este implementată în cadrul Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European (SEE) 2009 — 2014, Măsura 3 — Proiecte de cooperare interinstituțională (http://www.see-burse.ro/pagina/despre_granturile_see).

Sibiu,

18 mai 2015

Teodor BOANTĂ

Public Relations Communication and Marketing Department 'Lucian Blaga' University of Sibiu