Legendarul John Gray, autorul bestseller-ului
'Bărbaţii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus', vine pentru prima dată în România

Când două planete se ciocnesc, Marte şi Venus, acestea se pot contopi pentru todeauna într-una singură sau din contră, pot rămâne separate, însă afectate pentru totdeauna.

Legendarul JOHN GRAY, autorul bestseller-ului 'BĂRBAŢII SUNT DE PE MARTE, FEMEILE SUNT DE PE VENUS', vine pentru prima dată în România, în data de 17 noiembrie 2015, pentru a susţine o conferinţă cu adevărat specială, în cadrul căreia, femeile, bărbaţii sau cuplurile pot afla secrete care funcţionează pentru a-şi îmbunătăţi radical şi imediat relaţiile. Evenimentul este organizat de Extreme Training atât în Bucureşti (17 noiembrie) cât şi în Cluj-Napoca (19 noiembrie).

John Gray este cel mai bun expert în relaţii din lume, cărţile sale fiind vândute în peste 50 de miloane de exemplare şi traduse în 50 de limbi. Cartea inovatoare 'Bărbaţii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus' este cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficţiune. Lansarea seriei de cărţi 'Marte şi Venus' a schimbat pentru totdeauna felul în care bărbaţii şi femeile văd relaţiile dintre ei, iar în ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni să-şi îmbunătăţească viaţa sentimentală şi chiar profesională.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor care vor să ducă relaţia la un nivel superior de comunicare, empatie iubire sau pasiune şi care sunt într-o permanentă dorinţă de autodepăşire. De asemenea, speakerul îi va prezenta strategii şi tehnici care vor ajuta participanţii să interacţioneze mai bine cu cei din jur în funcţie de gen, să comunice mai eficient la locul de muncă şi chiar să negocieze mai bine cu şeful, colegii, partenerii sau clienţii.

'Este extraordinar că am reuşit să-l aducem pe marele John Gray în România. Este cel mai bun expert în relaţii al planetei. Toţi românii care doresc au ocazia unică de a-l vedea, a-l simţi, a învăţa chiar de la el şi a se lăsa insipiraţi de acesta. Speech-urile sale livrează acele momente 'aha' atât de necesare fiecărei audienţe, astfel că, nu doar vom învăţa cum să evităm conflicte inutie, ci mai ales cum să aducem sau să readucem în viaţa noastră lucrurile cu adevărat importante.', declară Marian Rujoiu, iniţiatorul şi coordonatorul evenimentului şi manager al Extreme Training.

Prezentările lui John sunt distractive, dinamice şi pline de exemple din viaţa reală, şi sunt prezentate inclusiv cele mai recente cercetări făcute pe creier în funcţie de gen ce marchează diferenţele dinre bărbaţi şi femei la locul de muncă şi acasă şi felul cum pot fi gestionate aceastea.

Doritorii pot afla detalii complete şi se pot înscrie la conferinţă pe website-ul www.traininguri.ro/iubire

Extreme Training este o companie de top fondată în 2005, care şi-a asumat misiunea de a-şi sprijini clienţii pentru a obţine rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clienţilor corporate cât şi persoanelor private) o gamă largă de servicii de formare profesională sau consultanţă: de la leadership şi management, până la negociere, vânzări, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management.

Extreme Training, totodată, aduce pe piaţa din România o serie de speakeri internaţionali pe teme cheie cum ar fi conferinţa Leadership: The Power of Emotional Intelligence avându-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit părintele inteligenţei emoţionale. În 2014 l-a avut ca invitat pe Jordan Belfort, Lupul de pe Wall Street după povestea căruia s-a inspirat Martin Scorsese in filmul cu acelaşi nume iar seria speakerilor continua cu John Gray în acest an.

Persoană de contact organizatori
Claudia Bănică