Litera oferă 2000 de cărţi companiilor, în cadrul campaniei O, brad din cărţi !

Editura Litera relansează campania O, brad din cărţi !, dedicată companiilor din Bucuresti. Colegii de serviciu vor construi împreună bradul de Crăciun de la birou, iar la anul îl vor... câţi.

Litera oferă câte 200 de cărţi din colecţiile Clasici Moderni, Clasici Contemporani şi Thriller pentru zece companii participante la campanie. Acestea vor fi alese prin tragere la sorţi, după ce se înscriu în campanie prin intermediul aplicaţiei de pe pagina de Facebook Editura Litera, până pe 15 decembrie 2015.

După sărbători, cărţile rămân în bibliotecile companiilor sau sunt dăruite angajaţilor pentru a se bucura de lectura lor.

"Este al doilea an în care aducem, prin cărţi, Crăciunul în companiile din Bucureşti, din convingerea că în preajma lor devenim cu toţii mai buni, din multe puncte de vedere. Realizarea unui brad din cărţi este o activitate relaxantă şi creativă între colegii de serviciu, iar rezultatul este inedit. Abia aşteptăm să vedem brazii din cărţi !", spune Marin Vidraşcu, director executiv Litera.

Litera îi invită pe toţi prietenii săi ca de Crăciun să fie mai buni şi mai... cititori !

Mihaela Vodă, Coordonator PR