COD GALBEN: 29-11-2020 ora 12 Intre 30 noiembrie, ora 05:00 - 30 noiembrie, ora 20:00Zone afectate se va semnala 30 noiembrie, ora 05:00 - 30 noiembrie, ora 20:00Zone afectate COD GALBEN: 30-11-2020 ora 10 Intre 10:30 si 13:30 se va semnala - intensificări ale vântului, cu viteze la rafală de 55 - 60 km/h in Județul Constanta, Județul Tulcea;

Târgul de Turism VACANŢA Constanţa 2015

Ediţia a VII-a 20 - 22 noiembrie 2015

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), prin Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică LITORAL - DELTA DUNĂRII organizează, în perioada 20 - 22 noiembrie 2015, ediţia a VII-a a Târgului de Turism VACANTA Constanta,   cel mai mare eveniment de profil din zonă în domeniul promovării turismului.

Târgul se desfăşoară la Maritimo Shopping Center Constantă, pe o suprafaţă de 152 mp şi reuneşte 22 de firme.

Permanent, suntem preocupaţi să răspundem şi să îmbogăţim paleta de servicii oferită constănţenilor, prin atragerea celor mai importanţi tur-operatori din România, prezentarea de noi destinaţii turistice din România,  de complexuri hoteliere de top, asociaţii de promovare turistică, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, tabere şcolare, companii de transport etc.

În cadrul celei de-a VII- a ediţii a Târgului de Turism Vacanţa Constanţa 2015, constănţenii vor avea parte de oferte speciale disponibile doar în perioada târgului, oferte de tip First Booking şi Early Booking pentru vacanţa de iarnă şi nu în ultimul rând, pentru vacanţa de vară 2016.

Agenţii de turism romaneşti: 4

Unităţi de cazare: 2

Asociaţii de dezvoltare şi promovare a turismului: 11

Companii transport: 3

Instituţii educaţionale: 1

Participare internaţională: 1

Programul târgului:

Program de vizitare: zilnic de la 10:00 - 22:00

Vineri 20 noiembrie 2015

Ora 12:00 -  Deschiderea oficială a Târgului de Turism Vacanţa

Sâmbătă 21 noiembrie 2015

Orele 10:00 - 12:00 - 'Ateliere de creaţie pentru copii'

Duminică 22 noiembrie 2015

Ora 19:00 - Tombola Târgului de Turism Vacanţa

Considerăm că este oportun să oferim constănţenilor oferte pentru toate destinaţiile turistice, interne şi internaţionale.

De asemenea, vă invităm să accesaţi şi pagina de facebook a târgului, unde veţi găsi mai multe  informatii despre eveniment www.facebook.com/targulvacantaconstanta.

Lucia Calenici

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa Marketing, Comunicare, Relaţii cu Membrii - Şef Birou Comunicare