Comunicat de presă - Festivalul Pescăresc

 •  Comunicate
275 afişări

Paul Richard Nicolau lansează o acțiune inedită: Cea mai mare fiertură de scoici din Europa

ba2ecb9c-fe8c-4782-81be-01695a85a540

Cel mai așteptat eveniment al sezonului, Festivalul Pescăresc, își deschide porțile vineri, 20 martie, în Parcul Național Lia Manoliu din Capitală.

Începând de vineri, 20 martie, și până miercuri, 25 martie, Parcul Național Lia Manoliu găzduiește cel mai important eveniment al iubitorilor de pește și nu numai. Raci, scoici, pui de baltă și toate soiurile de pește vor fi prezente întru deliciul celor prezenți.

Invitat special al festivalului, Paul Richard Nicolau, ownerul restaurantului Taverna Racilor și al Le Oac Oac bistro, aduce trei tone de scoici, o tonă de raci și sute de kilograme de pui de baltă ce vor fi preparate în cadrul evenimentului pentru a vă delecta papilele gustative.

Așa cum îi stă bine unui invitat special și așa cum ne-a obișnuit, tot cu aceasta ocazie, Paul Richard Nicolau o să pună la cale o acțiune inedită: cea mai mare fiertură de scoici din Europa. În fața dumneavoastră vor fi pregătite o tonă de scoici, preparat pe care apoi îl veți putea degusta.

Mai multe detalii despre restaurantele pe care le conduce Paul Richard Nicolau:

Restaurantul 'Taverna Racilor' de pe strada Buzești din București evocă viziunea unei case rustice de mici dimensiuni, intimă, în stilul anilor '40, într-o atmosferă șic, elegantă, poate puțin pretențioasă, dar, evident, îmbietoare și prietenoasă.

Micul său restaurant mobil este o căsuță rustică, cu obloane la ferestre și felinare înalte, și terasă înconjurată de un gard, unde încap 52 de persoane la mese. Evident, specialitatea casei sunt racii fierți, asezonați de condimente și unul dintre sosurile casei, în porții de 500 de grame, la prețul de 35 de lei. Pe lângă aceștia, meniul mai cuprinde și pui-de-baltă pane, creveți pane, frigărui de midii și calamari pane.

După ce a cucerit milioane de papile gustative, Paul Richard Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor, a lansat în această primăvară un nou restaurant cu un concept unic, Le OacOac Bistro, schimbând servirea mesei într-o experiență în sine:

'Deși aveam această idee în minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice creșterii broscuțelor, dar mai ales, pentru a înțelege că simplitatea este sinonimul grandorii. Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mâncare, dar și dorința de a experimenta continuu. Tocmai de aceea, am vrut să deschid ușile unui loc în care oamenii să se bucure de micile plăceri ale vieții: o cafea în căutarea inspirației, o conversație plăcută, o masă bună și, bineînțeles, deliciosul pui de baltă crescut în propria fermă'.

Mai multe detalii despre Festivalul Pescăresc puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1471456249741812/.

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe