Comunicat de presă Colindul Bunicilor

Duminică, 21 decembrie, la ora 16, Asociaţia Magic People vă invită la Casa de Cultură a Studenţilor, la Colindul Bunicilor - concert de colinde susţinut de către vârstnicii de la Centrul de zi numărul 1 din Cluj Napoca, împreună cu Adriana Berezovski.

Bunicii care vă vor colinda, fac parte din cei 1500 de vârstnici care primesc anul acesta pachete cu alimente de la Nepoti de Crăciun. Sunt persoane care nu au familiile aproape de sărbători, şi care merită multă iubire si atentie din partea tuturor.

Asociaţia Magic People organizează acest concert în semn de multumire pentru toti cei care ati donat în cadrul proiectului Nepoţi de Crăciun, dar si pentru clujenii care îşi doresc să îi cunoască pe bunicuţi, sau pur şi simplu să asculte un concert tradiţional de colinde.

Aceşti bunici merită tot respectul nostru, pentru că au avut dorinţa să facă acest eveniment, şi îndrumaţi de către coordonatoarea lor de la Centrul de zi pentru vârstnici numărul 1 - Mihaela Marcovici, au reuşit în mai puţin de 1 lună să pregătească colindele pentru acest concert, să înveţe colinde din alte zone ale ţării, să repete colindele pe care le ştiau deja, să formeze un cor unde au petrecut mult timp împreună, formând o echipă, dar mai ales, merită respectul nostru pentru că prin acest concert ne dovedesc tuturor că nu contează vârsta atunci când ne dorim ceva cu adevărat !

Concertul de colinde este unul caritabil. Intrarea este liberă, însă cei care doresc să doneze bani pentru bunici, vor putea face acest gest la intrare.

*Asociatia Magic People este o organizatie non-profit care îsi doreste ca prin proiecte de tipul "Colindul Bunicilor" si "Nepoţi de Crăciun" să îşi aducă contribuţia în a ajuta moral şi material copii şi vârstnici. Nepoţi de Crăciun nu este doar un proiect sezonier, este denumirea pe care o au membrii asociaţiei, aceştia organizând evenimente pentru copii şi vârstnici pe tot parcursul anului. Mai multe detalii despre asociaţie şi proiectele acesteia puteţi găsi pe www.nepotidecraciun.ro.