Comunicat de presă - Asociația Magic People

•  Comunicate
150 afişări

Comunicat de presă Colindul Bunicilor Duminică, 21 decembrie, la ora 16, Asociația Magic People vă invită la Casa de Cultură a Studenților, la Colindul Bunicilor - concert de colinde susținut de către vârstnicii de la Centrul de zi numărul 1 din Cluj Napoca, împreună cu Adriana Berezovski.

979a3ccd-4c6f-41f8-80cc-b513df168844

Bunicii care vă vor colinda, fac parte din cei 1500 de vârstnici care primesc anul acesta pachete cu alimente de la Nepoti de Crăciun. Sunt persoane care nu au familiile aproape de sărbători, și care merită multă iubire si atentie din partea tuturor.

Asociația Magic People organizează acest concert în semn de multumire pentru toti cei care ati donat în cadrul proiectului Nepoți de Crăciun, dar si pentru clujenii care își doresc să îi cunoască pe bunicuți, sau pur și simplu să asculte un concert tradițional de colinde.

Acești bunici merită tot respectul nostru, pentru că au avut dorința să facă acest eveniment, și îndrumați de către coordonatoarea lor de la Centrul de zi pentru vârstnici numărul 1 — Mihaela Marcovici, au reușit în mai puțin de 1 lună să pregătească colindele pentru acest concert, să învețe colinde din alte zone ale țării, să repete colindele pe care le știau deja, să formeze un cor unde au petrecut mult timp împreună, formând o echipă, dar mai ales, merită respectul nostru pentru că prin acest concert ne dovedesc tuturor că nu contează vârsta atunci când ne dorim ceva cu adevărat !

Concertul de colinde este unul caritabil. Intrarea este liberă, însă cei care doresc să doneze bani pentru bunici, vor putea face acest gest la intrare.

*Asociatia Magic People este o organizatie non-profit care îsi doreste ca prin proiecte de tipul 'Colindul Bunicilor' si 'Nepoți de Crăciun' să își aducă contribuția în a ajuta moral și material copii și vârstnici. Nepoți de Crăciun nu este doar un proiect sezonier, este denumirea pe care o au membrii asociației, aceștia organizând evenimente pentru copii și vârstnici pe tot parcursul anului. Mai multe detalii despre asociație și proiectele acesteia puteți găsi pe www.nepotidecraciun.ro.

Trimite-ne comunicatul tau

Comentează