COD GALBEN: 08-12-2019 Intre 00:00 si 03:00 se va semnala Local precipitaii predominant sub formă de ploaie care depune polei in Județul Mureş, Județul Harghita; COD GALBEN: 07-12-2019 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m in Județul Buzău; COD GALBEN: 07-12-2019 ora 23 Intre 23:00 si 05:00 se va semnala local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Bacău, Județul Galaţi, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui;

PRECIZARE

Bucureşti, 15 octombrie, 2014 - Ca urmare a comunicatului de presă al prim-vicepreşedintelui ACL, Alina Gorghiu, - 'Victor Ponta şi PSD folosesc Poşta Română în campania electorală' -, Compania Naţională Poşta Română face următoarele precizări:

Compania Naţională Poşta Română, prin serviciul de marketing direct - distribuţie neadresată (PostMesager), răspunde nevoilor specifice generate de campaniile electorale şi încheie contracte cu toate entităţile care doresc să se folosească de acest serviciu.

Operatorul naţional de servicii poştale a livrat astfel de produse în toate campaniile electorale, pentru toate partidele interesate, pe bază de contract comercial. Este şi cazul contractului semnat cu Alianţa Electorală PSD - UNPR - PC, prin Partidul Social Democrat - PSD. Poşta Română are solicitări şi din partea altor partide implicate în campania electorală din 2014, la care va da curs, în situaţia în care părţile răspund criteriilor privind încheierea unui contract comercial.

Aceste servicii, respectiv distribuirea de flyere de campanie electorală, fac parte din activitatea specifică a unui furnizor de servicii poştale şi se regăsesc în portofoliul oricărui operator internaţional de profil. Poşta Română, prin forţa de vânzări, promovează în mod activ, egal şi transparent către orice entitate interesată, indiferent de culoarea politică a acesteia, serviciile poştale de drop mailing (PostMesager) cu conţinut electoral. Această acţiune se derulează cu ocazia fiecărei campanii electorale şi urmăreşte atingerea obiectivelor financiare fixate pentru anul respectiv, ce provin din acest tip de servicii.

Compania Naţională Poşta Română nu îşi asumă în niciun fel responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor livrate. De asemenea, Poşta Română se detaşează de orice polemici de natură politică şi respinge orice interpretare subiectivă a activităţii sale. Reamintim faptul că Poşta Română este o companie care funcţionează pe criterii comerciale, de profitabilitate, şi nu poate fi considerată sub nicio formă anexa vreunui partid politic sau a unor interese de moment.
Biroul Comunicare şi Relaţii Publice