Slujba de înmormântare a regretatului Vlad Hogea, prim-vicepreşedinte şi cofondator al Partidului România Unită, va avea loc marţi, 30 decembrie 2014, de la ora 12.00, în biserica Cimitirului Iancu Nou, Str. Vatra Luminoasă, nr.25, sector 2, Bucureşti. Începând de astăzi, de la ora 17.00, la capelă aceluiaşi cimitir, are loc priveghiul. Sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să onoreze activitatea şi idealurile celui care va rămâne mereu în sufletele noastre ca naţionalistul Vlad Hogea.

Partidul România Unită este alături de familia îndoliată şi va duce mai departe munca şi efortul celui care a luptat pentru unirea forţelor naţionaliste şi pentru repunerea României acolo unde îi este locul în concertul naţiunilor lumii.

Dumnezeu să-l odihnească !

Deputat Bogdan Diaconu
Preşedintele Partidului România Unită