Comunicat de presă - Salonul Calului

 •  Comunicate
237 afişări

Comunicat de presă - Salonul Calului S-au pus în vânzare biletele la cea de-a treia ediție a Salonului Calului

e6a9c7a8-d3f9-452b-8f7b-59e0c4a6684f

Biletele la spectacolul 'Seara Cailor' — Saloon la... Salon' cu accente western sunt limitate

 

București, 4 septembrie 2014 — S-au pus în vânzare biletele la cea de-a 3-a ediție a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activităților sportive, de divertisment și de business ecvestru din România, care va avea loc în perioada 26 septembrie — 5 octombrie 2014. Biletele se pot achiziționa pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro , în rețeaua magazinelor Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Magheru, Diverta Plaza, Diverta Unirea, Diverta Băneasa, Diverta Sun), magazinul Muzica (Calea Victoriei 41-43), Sala Palatului și Librăria 'Mihai Eminescu' (Bd. Regina Elisabeta nr.16), precum și la sediul clubului organizator Equestria (sat Tâncăbești, com. Snagov, pe DN 1).

Prețurile biletelor variază între 50 RON/zi /adulți, respectiv 25 RON pentru copii până la 12 ani in week-end-ul dedicat show-urilor, 50 RON/ zi pentru adulți, respective 25 RON/ zi pentru copiii până la 12 ani la Concursul internațional de sărituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix (week-end-ul 4-5 octombrie), respectiv 100 RON/ adulți, 50 RON  pentru copii până la 12 ani la evenimentul special Seara Cailor, care include si bilete tip VIP: pentru adulți: 200 RON, respectiv pentru copiii sub 12 ani: 100 RON. În sistemul de abonamente, prețurile variază între 80 RON /adulți pentru primul week-end, 40 RON pentru copii până la 12 ani, respectiv  80 RON /adulți și 40 RON pentru copii până la 12 ani pentru Concursul internațional de sărituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix din al doilea week-end. Biletele pot fi achiziționate online cu cel mult 4 zile înainte de data desfășurării fiecărui eveniment.

A 3-a ediție a evenimentului anual dedicat tuturor activităților sportive, de divertisment și de show ecvestru din România, propune în premieră două zile de spectacol ecvestru și șapte zile de concursuri naționale și internaționale de echitație de înalt nivel. Formula mult mai amplă a celei de-a 3-a ediții va găzdui evenimente complexe de show ecvestru (parade, acrobații, dresaj, show-uri ecvestre-moto, cascadorii, show-uri cu ponei, demonstrații de curse la trap și la galop etc). Evenimentul debutează cu două zile de spectacol ecvestru (week-end-ul 27-28 septembrie), în cadrul căruia va avea loc și cea de-a doua ediție a spectacolului-eveniment Seara Cailor — 'Saloon la...Salon' și va continua cu 6 zile de concursuri internaționale de echitație de înalt nivel.

În perioada 29 septembrie — 5 octombrie, partea competițională ridică semnificativ standardele sportive ale echitației din România, prin Concursul internațional de sărituri peste obstacole acreditat FEI CSI*, dar și prin circuitele VIP Tour, Bronze Tour, Silver Tour, Gold Tour. De asemenea, se va da startul unui concurs devenit tradițional: Concursul internațional de sărituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului București — Bucharest Grand Prix, aflat la a patra edi?ie consecutivă. În plus, clubul va găzdui un modul intermediar dedicat prezentărilor de cai și de produse ecvestre specifice, precum și pregătirilor pentru primirea sportivilor internaționali în perioada 29 septembrie—1 octombrie.

Categorii de bilete:

 

Seara Cailor  27 septembrie

—  Pentru adulți: 100 RON

—  Pentru copiii până la 12 ani: 50 RON

Bilete VIP  Seara Cailor 27 septembrie

—  Pentru adulți: 200 RON 

—  Pentru copiii sub 12 ani: 100 RON

Bilete sâmbătă — duminică (27-28 septembrie):

—  Pentru adulți: 50 RON/ zi

—  Pentru copiii până la 12 ani: 25 RON/zi

*Vineri, 26 septembrie — accesul pentru toate categoriile de vârstă este gratuit

Bilet VIP sâmbătă-duminică:

—    Pentru adulți: 200 RON /zi

—    Pentru copiii sub 12 ani: 100 RON /zi

* (acces cort VIP, patiserie, băuturi răcoritoare, șampanie incluse în prețul biletului)

Abonament weekend (sâmbătă și duminică, 27 — 28 septembrie):

—  Pentru adulți: 80 RON

—  Pentru copiii până la 12 ani: 40 RON

Concursul internațional FEI CSI Grand Prix (2-5 octombrie)

Sâmbătă — duminică (4-5 octombrie)

— Pentru adulți: 50 RON/ zi

— Pentru copiii până la 12 ani: 25 RON/ zi

* luni, marți, miercuri, joi și vineri—accesul pentru toate categoriile de vârstă este gratuit.

Abonament weekend Concursul internațional FEI CSI Grand Prix (sâmbătă și duminică, 4-5 octombrie):

—   Pentru adulți: — 80 RON

—   Pentru copiii până la 12 ani: 40 RON.

 

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.salonulcalului-equestria.ro

Sponsor principal: Friedrich Wilhelm Raiffeisen

 

Sponsori: Centrul oftalmologic Oculus, Audi, CA IMMO, Beautik

 

Parteneri: Jockey Club Român

Parteneri onorifici: Primăria Municipiului București, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Autoritatea Națională pentru Turism, Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism

Cu sprijinul: Helpnet, Corona Gardens, La Martina

Parteneri media: Radio Zu, Radio România Actualități, Cațavencii, Unica, ziare.com, Gazeta Sporturilor, City Compass, Luxury, Sportnews.ro, The Economist Intelligent Life, Legal Magazin, Business24.ro, Photo Magazine, Romania-Insider.com, Senso TV.ro, Tonica, Ilfov Sport, Insport.ro, paginadeagricultura.ro, totuldespreanimale.ro, dalar.ro.

 

 

Despre Equestria:

Clubul Equestria a fost înființat în anul 2010 de către Dr. Ozana și Cristian Moraru. Este situat în zona Snagov, sat Tâncăbești pe o suprafață de 2,5 hectare din care 1 hectar îl reprezintă construcția clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs și manej, padocuri, 50 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori, și deține 50 cai (23 proprii și 27 în pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbări în aer liber în împrejurimi și organizează permanent lecții de echitație pentru copii și amatori. Dotările sunt completate de un hotel și un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, precum și o terasă exterioară. Equestria organizează competiții regulate de echitație pentru profesioniști, dar și pentru copii și amatori.

Manifestările deja tradiționale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucure?ti, concursurile de casă Equestria sau, începând cu 2013, Concursul internațional de sărituri peste obstacole FEI — Longines Grand Prix.

 

www.equestria.ro

 

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe