Comunicat de presă - Asociația 'Aripi spre viață'

•  Comunicate
159 afişări

Asociația ARIPI SPRE VIAȚĂ a achiziționat prima stație cuprinzând trei infusomate și un injectomat pentru Secția de Pediatrie ÎI din cadrul I.C. Fundeni.

662e284d-e473-474d-bbc5-825739971134

Asociația ARIPI SPRE VIAȚĂ a inițiat la începutul acestui an proiectul 'ÎMPREUNĂ PENTRU VIAȚĂ' prin care dorește strângerea de fonduri în valoare de 150.000 euro pentru procurarea de aparatura medicală destinată Secției de Pediatrie II din cadrul I.C. Fundeni constând în 6 stații cuprinzând fiecare trei infusomate și un injectomat, 36 de infusomate și 20 injectomate, aparatura medicală prin care se administrează corect, sigur și eficient tratamentul cu citostatice pentru copiii și tinerii bolnavi de leucemie, cancere și alte boli grave.

'Până acum proiectul a reușit să strângă suma de 47.860 lei din care 32.860 lei folosiți pentru procurarea primei stații cuprinzând trei infusomate și un injectomat și 15.000 lei pentru două infusomate, toate aparatele fiind donate pentru utilizarea în cadrul secției de pediatrie ÎI Fundeni. Am beneficiat de ajutorul Fundației ORANGE din partea căreia am primit 32.000 lei în cadrul concursului 'Susține un ONG' pentru procurarea stației, iar din restul sumei provenind din donații am procurat încă două infusomate. Este un proiect transparent prin care dorim să aducem o schimbare în bine, esențială în realizarea actului medical, să continuăm seria proiectelor de îmbunătățire și schimbare a condițiilor de tratare a copiilor afectați de cancer, alăturându-ne eforturilor medicilor de a le salva viețile' declară Nicoleta Vlad, Președintele Asociației ARIPI SPRE VIAȚĂ.

Un pas important în susținerea tratamentelor acestor copii grav bolnavi este și reabilitarea în primul trimestru al acestui an a celor șapte infusomate existente care datorită uzurii și folosirii îndelungate au necesitat reparații urgente. Costurile s-au ridicat la 10.263,42 lei de asemenea proveniți din donații.

Evoluția proiectului 'ÎMPREUNĂ PENTRU VIAȚĂ' va fi constant comunicată de către asociația ARIPI SPRE VIAȚĂ pe pagina de web www.aripispreviata.ro și pe pagina de facebook www.facebook.com/aripispreviata.

Donațiile atât în nume propriu cât și că persoană juridică se pot face în continuare în conturile asociației ARIPI SPRE VIAȚĂ deschise la BCR, sucursala Bagdasar, după cum urmează:

LEI — RO88RNCB0521114607820001

EURO — RO34RNCB0521114607820003

Cod fiscal 26481900

Asociația ARIPI SPRE VIAȚĂ a fost înființată în urmă cu 4 ani, fiind înregistrată în Registrul Fundațiilor și Asociațiilor sub nr. 2/21.01.2010. Scopul asociației este nepatrimonial, apolitic și vizează schimbarea condițiilor de îngrijire a copiilor și tinerilor afectați de leucemie, cancere și alte boli grave.

Trimite-ne comunicatul tau

Comentează