Graţiela Gavrilescu: Antonescu a reuşit să se autoelimine de pe scena politică

Deputatul Graţiela Gavrilescu a calificat criticile lansate de Crin Antonescu la adresa Partidului Liberal Reformator şi la membrii acestuia drept o refulare a frustrărilor acumulate de fostul preşedinte al PNL după ce a reuşit să se autoelimine de pe scena politică şi să trădeze în cel mai josnic mod cetăţenii români care au votat în 2012, dar şi partenerii din ţară şi din Europa.
'Domnul Antonescu încearcă în acest moment să revină în prim planul opiniei publice după ce a reuşit un adevărat record negativ pentru un politician român, acela de a pierde din mână oportunităţi cum niciun alt politician nu a avut. Frustrările acumulate în ultima perioadă, în care a reuşit să se autoelimine de pe scena politică, îl determină pe Crin Antonescu să atace şi să critice pe toată lumea. Era de aşteptat ca un politician, un lider, aşa cum se credea că este Crin Antonescu, să ştie să accepte eşecul său ca preşedinte al PNL şi nu să înceapă să arunce cu noroi în cei care au decis să acorde o şansă liberalismului.
După ce a trădat în cel mai josnic mod cetăţenii care au votat în 2012, dar şi partenerii din ţară şi din Europa, Antonescu a umilit suflarea liberală din România printr-un demers neînţeles nici astăzi, acela de fuziona cu PDL şi de a se muta la PPE. Tocmai aceste decizii în interes personal luate de Antonescu şi ceilaţi din conducerea PNL au făcut necesară înfiinţarea Partidului Liberal Reformator. Este nevoie de un partid liberal autentic care să apere în continuare valorile şi principiile liberale, iar acesta este Partidul Liberal Reformator', a afirmat deputatul.
Graţiela Gavrilescu a adăugat că 'Antonescu nu a făcut în ultimele săptămâni decât să păteze imaginea liberalismului din România, atât în ţară, cât şi în exterior, prin dezertarea de la valorile şi principiile liberale pentru a-şi atinge interesele personale. Crin Antonescu nu are niciun drept să mai vorbească despre liberalism din moment ce el a dezertat de la această ideologie'.
Deputatul a subliniat că 'România are nevoie de conducători care să nu se opună progresului, libertăţii şi binelui cetăţenilor, iar Antonescu a dovedit că nu are aceste abilităţi. Când mai are de făcut atacuri publice, Antonescu ar trebui să aibă în vedere faptul că românii repudiază mincinoşii, fariseii şi trădătorii, iar votul de la alegerile europarlamentare a fost o dovadă a acestui fapt'.