Comunicat de presă - CFR SA - Gara de Nord găzduiește Train Delivery între 25-27 iulie 2014

•  Comunicate
104 afişări

Direcția Relații Internaționale și Mass-Media Servciul Relații Mass-Media

8fd7b7ea-4425-4090-8332-36a291c9c921

Tel / Fax: 021/ 317.74.38Tel. CFR: 122312; 122905

Gara de Nord găzduiește Train Delivery între 25-27 iulie 2014

București, 24 iulie 2014

Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA îi invită pe bucureșteni, dar și pe călători, să participe de vineri până duminică la evenimentele culturale care se vor desfășura în Gara de Nord, cu ocazia celei de a doua ediții a Train Delivery.

Gara de Nord va fi în perioada 25 — 27 iulie 2014 locul de întâlnire al pasionaților de arte, muzică, filme și trenuri pentru a doua ediție a Train Delivery, eveniment urban-feroviar care își propune să revitalizeze un spațiu simbolic al Bucureștiului.

Train Delivery, organizat de Street Delivery, Fundația Cărturești și CFR SA, promovează în colaborare cu structurile din cadrul Poliției TF spațiul public de calitate. Pe parcursul celor trei zile, polițiștii de la Transporturi Feroviare vor împărți pliante și vor oferi informații despre cum pot fi prevenite faptele antisociale, furturile, cerșetoria, precum și alte fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, stând de vorbă cu oamenii și recomandându-le măsuri de autoprotecție pentru combaterea tâlhăriilor, furturilor de sau din bagaje și din buzunare.

Gara de Nord — emblemă a Bucureștilor — este cea mai mare stație de cale ferată, unde zilnic sosesc și pleacă peste 200 de trenuri și deservește în medie 10.000 de pasageri /zi.

Detalii despre programul evenimentului, pe zile și ore, aici: http://traindelivery.ro/

Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA — companie care administrează infrastructura feroviară publică — desfășoară o activitate de interes public și contribuie la libera circulație a persoanelor, mărfurilor și a bunurilor în interiorul țării și peste graniță, în condiții ecologice, eficiente și de siguranță.

Trimite-ne comunicatul tau

Comentează