Comunicat de presă - CFR SA - Gara de Nord găzduiește Train Delivery între 25-27 iulie 2014

 •  Comunicate
110 afişări

Direcția Relații Internaționale și Mass-Media Servciul Relații Mass-Media

8fd7b7ea-4425-4090-8332-36a291c9c921

Tel / Fax: 021/ 317.74.38Tel. CFR: 122312; 122905

COMUNICAT DE PRESĂ

Gara de Nord găzduiește Train Delivery între 25-27 iulie 2014

București, 24 iulie 2014

Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA îi invită pe bucureșteni, dar și pe călători, să participe de vineri până duminică la evenimentele culturale care se vor desfășura în Gara de Nord, cu ocazia celei de a doua ediții a Train Delivery.

Gara de Nord va fi în perioada 25 — 27 iulie 2014 locul de întâlnire al pasionaților de arte, muzică, filme și trenuri pentru a doua ediție a Train Delivery, eveniment urban-feroviar care își propune să revitalizeze un spațiu simbolic al Bucureștiului.

Train Delivery, organizat de Street Delivery, Fundația Cărturești și CFR SA, promovează în colaborare cu structurile din cadrul Poliției TF spațiul public de calitate. Pe parcursul celor trei zile, polițiștii de la Transporturi Feroviare vor împărți pliante și vor oferi informații despre cum pot fi prevenite faptele antisociale, furturile, cerșetoria, precum și alte fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, stând de vorbă cu oamenii și recomandându-le măsuri de autoprotecție pentru combaterea tâlhăriilor, furturilor de sau din bagaje și din buzunare.

Gara de Nord — emblemă a Bucureștilor — este cea mai mare stație de cale ferată, unde zilnic sosesc și pleacă peste 200 de trenuri și deservește în medie 10.000 de pasageri /zi.

Detalii despre programul evenimentului, pe zile și ore, aici: http://traindelivery.ro/

Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA — companie care administrează infrastructura feroviară publică — desfășoară o activitate de interes public și contribuie la libera circulație a persoanelor, mărfurilor și a bunurilor în interiorul țării și peste graniță, în condiții ecologice, eficiente și de siguranță.

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe