COD PORTOCALIU: 14-10-2021 ora 10 Intre 14 octombrie, ora 13:00 – 16 octombrie, ora 14:00 se va semnala ploi abundente

Comunicat de presă

Ref.: Mesajul preşedintelui României, domnul Traian Băsescu, cu privire la alegerile parlamentare din Republica Moldova de duminică, 30 noiembrie a.c.

Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a luat notă cu satisfacţie de rezultatul estimativ al alegerilor parlamentare desfăşurate duminică, 30 noiembrie a.c., în Republica Moldova.

Şeful statului salută victoria partidelor parlamentare proeuropene din Republica Moldova, Partidul Liberal Democrat, Partidul Democrat şi Partidul Liberal, şi se bucură pentru cetăţenii Republicii Moldova.

În acelaşi timp, domnul preşedinte Traian Băsescu speră că vor fi accelerate procesele de modernizare a Republicii Moldova şi de apropiere de Uniunea Europeană şi reiterează faptul că România va fi în continuare un partener în realizarea acestor obiective.

Departamentul de Comunicare Publică