Comunicat de presă - Federația Română de Karate WKC

 •  Comunicate
508 afişări

Comunicat de presă - Federația Română de Karate WKC

64c49eb7-2151-4159-a8d9-46cde3d5d199

VERONA — Cortină a căzut!

Competiția europeană WUKF s-a încheiat! Timp de 5 zile orașul lui Romeo și Julieta a fost asediat de cele 43 de federații naționale din 27 de țări. 1572 de 'gladiatori' karate-ka au umplut 'ARENA' sălii sporturilor din Verona disputându-și cu ardoare o multă râvnita medalie europeană.

Federația Romană de Karate WKC — federație ce își are sediul în Cluj Napoca — a reușit să deplaseze și la acest eveniment, cu ajutorul parțial al MTS și nemijlocit al cluburilor membre ale FRK WKC și al sponsorilor ce doresc să sprijine parcursul European și Mondial al federației, un număr de 120 de sportivi.

46 copii, 26 cadeți, 12 juniori și 32 seniori alături de veteranii Eva Kerekes, Florin Ioniță și Curileac Florin au luptat cu entuziasm pentru România.

Reușita lor a fost pe măsură, finalul competiției a reușit să aducă din nou FRK WKC pe locul 1 în clasamentul federațiilor participante și României locul 2 pe națiuni.

'Cele 99 de medalii obținute au fost rezultatul a 10 ani de strategie gândită și promovată în rândurile cluburilor FRK WKC, de antrenorii federali, Biroul Federal FRK WKC, multiplelor stagii naționale alături de marii maeștri Christophe Pinna, Jean Pierre Fischer, J.M. Nekoofar, stagii asigurate de FRK WKC sportivilor, iar rezultatele acestei munci ne fac să fim mândri că suntem romani și reprezentăm cu cinste țara în competițiile internaționale' — a declarat ALEXANDRU GEORGE component al lotului național FRK WKC.

Tabelul medaliilor obținute de cei 120 de sportivi romani participanți la Campionatul European All Ages WUKF — Verona 2014 , se prezintă astfel:

1. Copii = 8 Aur; 8 Argint; 10 Bronz

2. Cadeți = 10 Aur; 6 Argint; 9 Bronz

3. Juniori = 8 Aur; 3 Argint; 6 Bronz

4. Seniori = 12 Aur; 6 Argint; 10 Bronz

5. Veterani = 3 aur

Privind acest clasament conducerea federației concluzionează faptul că predarea ștafetei performanței în rândul sportivilor ce vin din urmă este asigurată, dorința copiilor de a călca pe drumul deschis de colegii lor mai mari seniorii fiind evident.

Odată cu lăsarea cortinei peste acest eveniment, un nou drum ne așteaptă. Toți cei care au participat cât și colegii lor, ce i-au putut urmări 'live' de acasă, mulțumită agenției naționale de presă AGERPRES — care a însoțit delegația FRK WKC, vor reintra din nou în dojo-uri, își vor relua antrenamentele cu și o mai mare dorință de performanță — Campionatul Mondial pentru Copii, Cadeți, Tineret și Juniori WUKF — Szczecin 2014, bate la ușă.

Cu speranța că rezultatele lor nu vor fi trecute cu vederea de responsabili MTS, de cei ce au putere de decizie în sportul românesc, sportivii delegației FRK WKC — Verona 2014 — asigură pe toți cei ce simt românește:

'Vom face totul ca voi și țara să fiți mândri de noi — HAI ROMÂNIA'

Biroul de Presă FRK WKC

Andrei Constantin

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe