În weekend, vă aşteptăm la CONIL Fest - Festivalul Integrării, ediţia a IX-a!
(24 - 25 mai 2014, Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti)

În perioada 24 - 25 mai 2014, pe scena Palatului Naţional al Copiilor din Capitală, va avea loc ediţia de vară a Festivalului CONIL Fest - Festivalul Integrării - ediţia a IX-a!
Evenimentul este organizat de Asociaţia CONIL,îin parteneriat cu Primăria Sectorului 5 Bucureşti, ISMB şi Tarus Media.
CONIL Fest - Festivalul Integrării se adresează tuturor copiilor, tipici şi cu nevoi speciale, scopul principal al evenimentului fiind sprijinirea integrării copiilor atipici prin implicarea lor în activităţi artistice şi încurajarea acestora să apară fără emoţii în faţa publicului.
Pe scena festivalului sunt aşteptaţi să participe mai bine de 1500 de copii din peste 50 de instituţii de învăţământ din Bucureşti şi din ţară. Evenimentul se adresează tuturor grădiniţelor, şcolilor şi cluburilor pentru copii, din sfera particulară şi de stat, care vor oferi o veritabilă parada a talentelor ce nu cunosc graniţe.
Programul bogat al festivalului include muzică, dansuri, balet, scenete de teatru, reprezentaţii de arte marţiale s.a. De asemenea, nu vor lipsi în foaier atelierele distractive şi creative pentru cei mici, animaţia si demonstraţiile Fun Science.
Totodată, în foaier se va desfăşura târgul de servicii şi produse medicale pentru copii Forum Medical, organizat de Tarus Media, la care şi-au anunţat participarea clinici, centre medicale, companii farma, producători de suplimente naturale şi multe companii care oferă servicii pentru copii.
Intrarea este liberă, iar distracţia şi voia bună - garantate!
Organizatori: Asociaţia CONIL
Parteneri: Primăria Sectorului 5 Bucureşti, ISMB şi Tarus Media
Sponsori:
Biofarm, Selgros Cash & Carry, Aqua Carpatica, Editura Corint, Editura DPH, Editura Humanitas, Danone, ApolloMod Distribution, Asociatia MAME, Scorilo Turism, Integral Edu, Divertiland
Parteneri media:
Radio 3 Net 'Florian Pittis', Televiziunea Elevilor, Fun Science.ro, scolisigradinite.ro, clopotel.ro, copilul.ro, Agenda Copiilor.ro, Gradinite.com, UrbanKid.ro, GradiniteBucuresti.ro, Romania Pozitiva.ro, ED4Lead, Vinsieu.ro, Inventeaza.ro, UNAWE in Romania, GoKid.ro, Blogunteer.ro, TeenPress.ro, Edu Romania.ro, Florigamibonsai.ro, Teatrul Licurici al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti - Filiala 'Ion Creanga'
Pentru detalii şi informaţii suplimentare:
www.new.conilkindergarten.ro / www.asociatiaconil.wordpress.com
Iuliana Berca - Event Project Manager