COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:15 si 09:00 se va semnala - ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:00 si 06:00 se va semnala Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Bacău, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:00 si 09:00 se va semnala ceață ce determină vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău, Județul Călăraşi; COD GALBEN: 18-10-2019 Intre 03:00 si 09:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Harghita;

Fundaţia Orange lansează o nouă ediţie a fondului de finanţare 'Lumea prin culoare şi sunet'

350.000 euro pentru proiecte în beneficiul persoanelor cu deficienţe de vedere şi/sau de auz

Fundaţia Orange lansează o nouă ediţie a concursului de proiecte "Lumea prin culoare şi sunet". Fondul de finanţare susţine proiecte propuse de către organizaţii nonprofit care doresc să implementeze proiecte, în special cu ajutorul tehnologiilor digitale, în beneficiul persoanelor cu deficienţe de vedere, de auz şi alte deficienţe asociate.

La ediţia din acest an Fundaţia Orange oferă finanţare în valoare totală de 350.000 de euro pentru proiecte care contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu deficienţe de vedere şi/sau de auz şi la integrarea socială a acestora, prin facilitarea accesului la educaţie, la sănătate şi la cultură.

Fundaţia Orange invită instituţiile publice sau organizaţiile neguvernamentale şi nonprofit (asociaţii, fundaţii sau federaţii, instituţii educaţionale, instituţii medicale, instituţii culturale) să candideze cu proiecte în beneficiul persoanelor cu deficienţe de văz şi/sau auz sau alte deficienţe cauzate de acestea. Valoarea sprijinului financiar acordat de Fundaţia Orange unui proiect poate varia între 20.000 şi 50.000 de euro.

Concursul din acest an se desfăşoară exclusiv pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro. Pentru a depune un proiect, organizaţiile interesate sunt invitate să acceseze această platformă, să îşi creeze un user şi apoi să completeze formularul disponibil online.

Termenul limită pentru depunerea proiectelor pe această platformă online este 28 ianuarie 2015, ora 18:00.

După acest termen, platforma nu va mai permite trimiterea niciunei aplicaţii, iar cererile de finanţare depuse până la acel moment vor intra în procesul de evaluare şi selecţie. Proiectele câştigătoare vor fi alese de un juriu format din membrii Consiliului Director al Fundaţiei Orange.

Mai multe detalii privind criteriile de participare sunt disponibile în Regulamentul concursului, disponibil atât pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro, cât şi pe websiteul Fundaţiei Orange la adresa: www.fundatiaorange.ro/finantare/index.html.

Despre Fundaţia Orange

Fundaţia Orange România este o organizaţie neguvernamentală care se implică în viaţa comunităţii prin susţinerea de proiecte filantropice menite să aducă schimbări pozitive în viaţa persoanelor dezavantajate.

Anual, prin fondul de finanţare 'Lumea prin culoare şi sunet', Fundaţia Orange oferă granturi pentru organizaţii neguvernamentale care desfăşoară proiecte de sănătate, educaţie, cultură şi integrare socială în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi de auz şi/sau de vedere.