COD GALBEN: 20-01-2018 Intre 06:40 si 08:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Satu Mare; COD GALBEN: 20-01-2018 Intre 06:30 si 09:30 se va semnala Ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Bihor; COD GALBEN: 20-01-2018 Intre 04:10 si 08:00 se va semnala Local se va semnala polei. in Județul Iaşi, Județul Vaslui;

Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Comunicat de presă

În legătură cu publicarea veniturilor conducerii BNR, Direcţia Comunicare şi Multimedia face umătoarele precizări:

Datele făcute publice de către Agenţia Naţională de Integritate privind veniturile cuprinse în declaraţiile de avere ale conducerii BNR (guvernator, prim-viceguvernator, viceguvernatori, membri neexecutivi ai CA ai BNR) sunt venituri nete anuale totale. Acestea nu diferă de datele privind veniturile curente făcute publice de BNR în comunicatul din 1 septembrie a.c.

De exemplu , în ceea ce priveşte conducerea executivă a BNR (guvernator, prim-viceguvernator, viceguvernatori), veniturile din declaraţia de avere cuprind totalitatea veniturilor obţinute în anul 2015. Aceste venituri anuale totale nete sunt prezentate defalcat în comunicatul CA al BNR din 1 septembrie, după cum urmează:

veniturile lunare nete standard ale conducerii executive a CA (salariul net lunar şi indemnizaţia lunară netă primită în calitate de membru al Consiliului de Administraţie) înmulţite cu 12 luni; indemnizaţia anuală de vacanţă în cuantum de 100% salariu lunar net (fără indemnizaţia de membru CA); alte drepturi băneşti, acordate anual, în cuantum total de maximum 1,6 salarii lunare nete (fără indemnizaţia de membru CA); participarea la profitul realizat de BNR în anul precedent (100% din venitul lunar); indemnizaţia de pensionare obţinută în 2015 (numai în cazul dl. Guvernator, Mugur Isărescu, care a împlinit vârsta de pensionare în iunie 2014).

Prin adunarea acestora se obţine venitul net anual total.

Veniturile nete anuale totale, împărţite la 12 luni, nu reprezintă veniturile nete lunare standard, pentru că suma rezultată nu se obţine în fiecare lună, fiind doar o medie aritmetică. Această medie aritmetică poate cuprinde venituri ocazionale fără caracter repetitiv, (cum ar fi indemnizaţia de pensionare) sau participarea la profit (care depinde de rezultatul exerciţiului financiar anual). Toate sumele anunţate public în euro pentru facilitarea comparaţiilor s-au obţinut prin conversia la un curs de 4,5 lei pe euro.
Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.