Comunicat de presă - ANRP

 •  Comunicate
54 afişări

COMUNICAT DE PRESĂ 6 Decembrie 2013

0ab5d719-19da-4eef-8711-ab2152860bc7

Un milion de euro se va întoarce în conturile A.N.R.P.

Un milion de euro se va întoarce în contul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților după ce Judecătoria sectorului 2 a dat câștig de cauză A.N.R.P., admițând cererea de anulare a executării silite, într-un dosar constituit de Biroul Executorului Judecătoresc 'Dumitrache și Dumitrache' în numele unei persoane îndreptățite potrivit Legii nr. 10/2001.

Poprirea conturilor A.N.R.P. fusese încuviințată de Judecătoria sectorului 2, în baza unei sentințe care obliga Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor numai la emiterea decizia de despăgubire, fără să stabilească vreo obligație în sarcina A.N.R.P.

Sentința favorabilă Autorității este executorie, drept pentru care A.N.R.P. a solicitat executorului să renunțe la demersul de a o executa silit și să ridice poprirea.

A.N.R.P. are pe rolul instanțelor judecătorești numeroase alte cauze similare în care a contestat procedura executării silite.

Cu această ocazie, Autoritatea atenționează din nou persoanele îndreptățite la despăgubiri să nu se lase amăgite de 'specialiști' în recuperarea creanțelor și să aștepte rezolvarea problemelor pe cale administrativă, conform prevederilor Legii nr. 165/2013.

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe