Saptamana 18 - 22 Noiembrie 2013 este Happy Week la Banca de Joburi

Brasov, 13 Noiembrie 2013
Agentia de recrutare a fortei de munca pentru strainatate Banca de Joburi fura startul la Black Friday declarand saptamana 18-22 Noiembrie Happy Week. Reduceri de pana la 50% ii asteapta pe candidati, care pot alege din peste 80 de proiecte de recrutare insumand un total de peste 1.600 de posturi in strainatate. Reducerile se aplica tuturor celor care achita integral tariful de mediere in acest interval de timp.
Happy Week in saptamana 18-22 Noiembrie 2013 la Banca de Joburi - reducerile de pana la 50% se aplica pe loc tuturor celor care achita integral tariful de mediere munca in strainatate in acest interval. Reducerile nu sunt cumulative cu alte promotii sau discounturi active Banca de Joburi, si nu pot fi folosite de catre candidati ulterior acestor date calendaristice. Banca de Joburi plaseaza candidati apti de munca din toate nivelurile de experienta, in tarile cu sau fara restrictii pentru romani.
Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de reducerile Banca de Joburi pentru plecarea la munca in strainatate:
Pasul 1 - Sa contactezi reprezentantii Banca de Joburi pentru mai multe informatii folosind adresa de email info@bancadejoburi.ro sau numerele de telefon 0268 311 547 si 0368 412 996.
Pasul 2 - Sa iti creezi cont in intervalul 13-20 Noiembrie 2013 pe bancadejoburi.ro, daca nu ai deja unul: www.bancadejoburi.ro/users/reg_jobseeker
Pasul 3 - Sa iti completezi CV-ul in totalitate cu informatii actualizate si complete. Vei primi un mail de confirmare a inscrierii, precum si o serie de oferte de munca.
Pasul 4 - Sa te intalnesti in saptamana 18-22 Noiembrie 2013 cu consultantii Banca de Joburi pentru un interviu, inscriere, precum si pentru a plati tariful de mediere pe programul pe care ti-l doresti si pentru care ai fost selectat.
Calendarul reducerilor Happy Week la Banca de Joburi este urmatorul:
Luni, 18 Noiembrie 2013 - 50% reducere la tariful de mediere
Marti, 19 Noiembrie 2013 - 45% reducere la tariful de mediere
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 - 40% reducere la tariful de mediere
Joi, 21 Noiembrie 2013 - 35% reducere la tariful de mediere
Vineri, 22 Noiembrie 2013 - 30% reducere la tariful de mediere
Toate reducerile indicate sunt valabile in intervalul de timp 09:00 - 18:00 in fiecare zi din cadrul promotiei.
'In ultimele luni am asistat la o crestere semnificativa a numarului de posturi in strainatate si ne asteptam ca acest numar sa continue sa creasca in sezonul sarbatorilor de iarna. Candidatii care pleaca sau isi pregatesc acum plecarea in strainatate au sansa sa castige bani frumosi, beneficiind in acelasi timp de solutii legale de munca. Este o situatie deosebit de avantajoasa pentru candidatii nostri si ii invitam sa profite de aceasta sansa.' a declarat Bogdan Filip, General Manager Banca de Joburi.
Despre Banca de Joburi
Banca de Joburi este o agentie de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate cu sediul in orasul Brasov, Romania si cu o vechime de 13 ani, care dispune de o paleta larga de oferte de munca. Pe langa medierea de joburi in strainatate, compania noastra ofera consultanta, orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale pentru obtinerea permiselor de lucru in tarile cu restrictii si monitorizeaza candidatii pe intreaga durata a contractelor, oferind un serviciu de asistenta continua. De asemenea, dispunem de programe atragatoare de munca in tari de mare interes pentru romani, dar in care accesul pe piata muncii se face dificil datorita restrictiilor impuse (Anglia, Germania, Italia). Fiind una din cele mai active si longevive agentii de recrutare si ocupare a fortei de munca din Romania, Banca de Joburi este dedicata crearii constante a noi oportunitati legale de angajare in strainatate. Pentru a fi la curent cu ultimele stiri Banca de Joburi, accesati www.bancadejoburi.ro.