Comunicat de presă - MDRAP

 •  Comunicate
48 afişări

Direcția Comunicare COMUNICAT DE PRESĂ

dccec4d7-cf64-4995-95ab-59537ce7dd6c

10 octombrie 2013

Vizita viceprim-ministrului Liviu Dragnea la Giurgiu

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice, a fost prezent astăzi, 10 octombrie, la Giurgiu, la evenimentul de lansare la apă a patru nave multifuncționale pentru acțiuni de protecția mediului în porturile din Drobeta Turnu-Severin, Giurgiu, Călărași, Cernavodă.

Achiziționarea navelor de către Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Fluviale S.A. Giurgiu a fost realizată în cadrul proiectului 'Sistem de preluare și prelucrare reziduuri de nave și intervenție în caz de poluare pe sectorul Dunării', finanțat din fonduri europene.

'Am participat, astăzi, la etalarea, aș putea spune, a rezultatelor unui proiect remarcabil. România are nevoie să promoveze astfel de proiecte, care presupun accesarea cu succes a fondurilor europene. Ele reprezintă un model pentru toți cei care apelează la finanțare comunitară, cu atât mai mult cu cât vorbim, în acest caz, de rezultatul muncii unei echipe de români. Este timpul să ne recâștigăm încrederea în forțele proprii, în capacitatea noastră de a duce la bun sfârșit proiecte complexe și de mare actualitate.', a declarat viceprim-ministrul Liviu Dragnea.

Navele sunt dotate cu echipamente tehnologice pentru intervenții în caz de poluare cu hidrocarburi, de depoluare, colectare reziduuri solide și lichide de la suprafața apei și/sau de la alte nave.

Serviciul Comunicare

Trimite-ne comunicatul tau

AGERPRES nu îşi asumă responsabilitatea pentru informaţiile conţinute de comunicatele primite şi publicate în fluxul de ştiri sau pe site-ul public. Responsabilitatea conţinutului aparţine exclusiv emitentului comunicatului de presă.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES nu poate fi trasă la răspundere pentru informaţii inexacte/false transmise de către emitenţii comunicatelor de presă.

AGERPRES îşi rezervă dreptul de a nu publica comunicatele de presă care conţin exprimări injurioase, atacuri la persoană şi/sau acuzaţii, încălcări ale drepturilor altor persoane, garantate de Constituţia României.

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro.

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro.

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Ultimele comunicate

Cele mai citite comunicate

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe