Fotbal: Antrenorul Cornel Țălnar a fost demis de la Dinamo București

 •  Sport
25 afişări

Ionuț Negoiță, acționarul principal al clubului de fotbal Dinamo București, a anunțat că tehnicianul Cornel Țălnar nu mai este antrenorul principal al grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare.

a9ca1d10-3f80-43ac-98c0-78d9096df09b

''Despre Cornel Țălnar vorbim ca despre fostul antrenor al lui Dinamo București'' a declarat Ionuț Negoiță pentru postul de televiziune Digi Sport.

''Antrenorul are rolul să lucreze cu fotbaliștii, să-i remonteze. De unde, că antrenorul mai rău îi inflamează și aruncă vina pe ei. Antrenorul îi ațâța împotriva patronului. Ați văzut, Mircea Rednic a fost demis, deși a terminat pe locuri de cupe europene, doar pentru că a făcut câteva greșeli. Eu am avut prea multă răbdare'', a mai spus Negoiță.

În continuare, Ionuț Negoiță a menționat că va aduce legende dinamoviste la club, amintind numele fostului atacant Dudu Georgescu: ''Eu îmi văd de treaba mea, voi veni cu persoane noi, voi veni cu legende, cum este Dudu Georgescu, cel mai mare fotbalist, care are și caracter''.

Dinamo București a învins pe Oțelul Galați, marți seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 34-a, ultima, a Ligii I de fotbal, dar riscă să piardă locul 5 în favoarea echipei FC Vaslui, dacă aceasta va lua un punct în ultimul meci, cu CSMS Iași. Dinamo a ratat calificarea în cupele europene în acest sezon. AGERPRES

Etichete:

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Sport

Cele mai citite din Sport

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe
Noul Agerpres