Fotbal: Antrenorul Cornel Țălnar a fost demis de la Dinamo București

 •  Sport
22 afişări

Ionuț Negoiță, acționarul principal al clubului de fotbal Dinamo București, a anunțat că tehnicianul Cornel Țălnar nu mai este antrenorul principal al grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare.

a9ca1d10-3f80-43ac-98c0-78d9096df09b

''Despre Cornel Țălnar vorbim ca despre fostul antrenor al lui Dinamo București'' a declarat Ionuț Negoiță pentru postul de televiziune Digi Sport.

''Antrenorul are rolul să lucreze cu fotbaliștii, să-i remonteze. De unde, că antrenorul mai rău îi inflamează și aruncă vina pe ei. Antrenorul îi ațâța împotriva patronului. Ați văzut, Mircea Rednic a fost demis, deși a terminat pe locuri de cupe europene, doar pentru că a făcut câteva greșeli. Eu am avut prea multă răbdare'', a mai spus Negoiță.

În continuare, Ionuț Negoiță a menționat că va aduce legende dinamoviste la club, amintind numele fostului atacant Dudu Georgescu: ''Eu îmi văd de treaba mea, voi veni cu persoane noi, voi veni cu legende, cum este Dudu Georgescu, cel mai mare fotbalist, care are și caracter''.

Dinamo București a învins pe Oțelul Galați, marți seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 34-a, ultima, a Ligii I de fotbal, dar riscă să piardă locul 5 în favoarea echipei FC Vaslui, dacă aceasta va lua un punct în ultimul meci, cu CSMS Iași. Dinamo a ratat calificarea în cupele europene în acest sezon. AGERPRES

Etichete:

Comentează


Articole recomandate


Noul Agerpres