JO 2012: Cătălina Ponor - Aș fi putut face mai mult, dar am simțit presiunea și am fost nervoasă (Corespondență Agerpres)

 •  Sport
13 afişări

Gimnasta Cătălina Ponor, vicecampioană olimpică la sol și locul 4 la bârnă, declara după cele două finale de marți că presiunea și nervozitatea au privat-o de un rezultat mai bun la Jocurile Olimpice de la Londra.

ec875f20-0057-493c-9057-93d85b6f355f

Cătălina Ponor, cu ochii în lacrimi, a evitat să dea declarații pentru presa română după finala de la sol. Pentru site-ul organizatorilor, ea a declarat în engleză: ''A fost și bine, dar a fost și dezamăgitor. Bârna a fost dezamăgitoare. Aș fi putut face mai mult, dar am simțit presiunea și am fost nervoasă''.

Campioana olimpică de la Atena, la sol, bârnă și cu echipa, și-a dorit mult un aur la Londra, la distanță de 8 ani, dar nu a fost posibil. A pierdut întâi bronzul de la bârnă, în urma unei contestații a americanilor, acesta ajungând în posesia Alexandrei Raisman, antrenată de românul Mihai Brestyan. Iar la sol, a primit doar 15,200, în urma unei exercițiu fără cusur, punctat la execuție cu doar 9,000. Antrenorii noștri nu au avut însă aceeași reacție ca a americanilor.

Cătălina Ponor a adăugat că acesta a fost ultimul ei concurs: ''O spun din nou, vreau ca toată lumea să știe, mă retrag fără regrete. Am muncit fiecare secundă pentru echipă, am muncit fiecare secundă pentru mine, am muncit fiecare secundă pentru toată lumea. Am fost deja campioană olimpică și voi părăsi gimnastica cu fruntea sus. Le mulțumesc tuturor pentru susținere și îmi pare rău că i-am dezamăgit''.

În ce privește planurile de viitor, Ponor nu exclude varianta antrenoratului: ''Acum vreau o vacanță, să-mi relaxez mintea. Apoi, voi încerca să fac ceva, cum ar fi să devin antrenoare''.
AGERPRES

Etichete:

Comentează


Articole recomandate