ȘTIRILE AMIEZII DIN JUDEȚE - 8 APRILIE

 •  Social
179 afişări

Procurorii DNA efectuează marți percheziții la Primăria Constanța, dar și la domiciliul primarului Radu Mazăre, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

3fb10227-ceaa-4753-9be3-99f76509a1ae

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES ARHIVA

*** La Curtea de Apel Pitești este programat marți un nou termen în procesul de omor al lui Cristian Cioacă, polițistul condamnat de instanța de fond la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu.

*** Proiectul "Acțiune comună pentru prevenirea dezastrelor de mediu" se va implementa în toate județele riverane Dunării, inclusiv în partea de sud a Mehedințiului, a declarat marți pentru AGERPRES directorul filialei teritoriale a Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, Constantin Căprărescu.

*** Tribunalul Hunedoara a revocat măsura preventivă a controlului judiciar în cazul fostului șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Alba, comisarul șef Traian Berbeceanu, instanța acceptând astfel o cerere depusă de polițist, care acum nu mai are alte restricții judiciare.

*** Prefectul Harghitei, Adrian Jean Andrei, a dispus marți acțiuni de verificare a modului în care au fost salubrizate cursurile de apă și întreținute șanțurile și rigolele în localități, pentru prevenirea inundațiilor ce ar putea avea loc în timpul primăverii.

*** Prima televiziune aparținând romilor, care emite online, a fost lansată, marți, la Cluj, cu ocazia Zilei Internaționale a acestei etnii. Televiziunea Romanian Gipsy Reality va emite deocamdată pe internet și ar urma ca, în câteva luni, emisiunile să fie preluate și pe rețelele de televiziune prin cablu, potrivit inițiatorului postului, Aurel Pascu.

AGERPRES/(AS — autor: Ștefan Gabrea, editor: Adrian Drăguț)

Etichete:

Comentează


Articole recomandate


Noul Agerpres