Brașov: Cursă expres de la gară în Poiană pentru turiști pe perioada sezonului de iarnă

 •  Social
67 afişări

Regia Autonomă de Transport Brașov( RAT) va pune în circulație pentru prima dată o cursă expres pe ruta Gara Brașov-Poiana Brașov pentru turiștii care vor veni în stațiune în perioada sezonului de iarnă 2013-2014, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, viceprimarul Răzvan Popa.

d2203e6d-5d01-47e8-addc-0c4f288461ff

"Va fi o cursă expres care va circula începând din 10 decembrie, cu o singură oprire pe traseu, cel mai probabil din oră în oră. Deocamdată reprezentanții RAT fac o serie de simulări pentru a stabili stația în care va opri această cursă expres. Prețul unui bilet va fi cuprins între 5,5 și 6 lei", a spus viceprimarul.

Cursa este adresată în special turiștilor care vin la Brașov cu trenul, în prezent ei trebuind să ajungă în stația de la Livada Poștei, singura din care pleacă autobuzele spre Poiana Brașov.

"Este un mijloc de transport mai rapid pentru turiștii care vor veni în stațiune evitând și aglomerația de la mașina spre Poiana Brașov din Livada Poștei, mijloc de transport care rămâne în circulație conform orarului existent", a mai spus viceprimarul.

Traseul Brașov—Poiana Brașov este foarte solicitat în perioada sărbătorilor de iarnă și în weekend-urile din timpul sezonului de iarnă, RAT fiind nevoită să suplimenteze numărul mijloacelor de transport spre stațiune. AGERPRES / (AS — autor: Jana Pintili, editor: Marius Frățilă)

Etichete:

Comentează


Articole recomandate


Noul Agerpres