Conferinta Nationala de Analiza Aplicata a Comportamentului, Editia II, 11 - 12 mai 2013

 •  Business OTS
99 afişări

In data de 11 - 12 mai la Crystal Palace Ballrooms, a avut loc cea de-a doua editie a 'Conferintei Nationale de Analiză Aplicată a Comportamentului'. Evenimentul organizat de Asociația Help Mălin http://www.helpautism.ro si Asociatia de Terapie Comportamentală Aplicată (ATCA) www.asociatiatca.ro

b75460f0-5255-4446-b9d2-57272288519f

In parteneriat cu Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din România (APCCR) http://www.psihoterapiecbt.ro/ si Asociatia Romana de Psihiatrie a copilului si Adolescentului si Profesii Asociate (ARPCAPA) http://arpcapa.ro/ s-a bucurat de prezenta a peste 600 de participant din toata tara, psihologi specialisti, cadre didactice, studenti, si nu in ultimul rand parinti ai copiilor cu tulburare din spectrul autist. Accesul a fost gratuit, in limita a 360 de locuri, pentru parinti si studenti.
Participantii la Conferinta au avut ocazia sa culeaga cele mai noi informatii din Analiza aplicată a comportamentului, de la lectori de renume, acreditati BCBA (Board Certified Behavior Analysts) http://conferinta-aba.ro/?page_id=12, precum si de la invitatii speciali.
In calitate de lectori, invitatii speciali au trasmis detalii relevante in privinta decontararii terapiilor cognitiv comportamentale in cazul copiilor diagnosticati cu TSA.
Conferinta a fost acreditată de Colegiul Psihologilor din România, psihologii cu drept de liberă practică beneficiind de credite.
Multumim Partenerilor si Sponsorilor care s-au implicat activ in sustinerea si promovarea evenimentului: Itsy Bitsy, Agerpres, Domo, Fan Courier, Mercury 360, Omfal, Kreative, Brigada de Voluntari, Ara Promotion, Asociatia pentru interventie terapeutică în autism (AITA), Asociatia New Odissey, Asociatia Puzzle România, Calendar Evenimente, Explore Medicine TV.
Asociatia Help Malin
Membra FEDRA (Federatia pentru drepturile si resursele persoanelor cu autism),
Membra a Coalitiei O singura voce pentru dizabilitate

Presedinte — Daniela Bololoi
Manager de Programe — Mariana Hanganu,
tel .0727.228.551

tel. 0720.228.551
daniela.bololoi@helpautism.ro
mariana.hanganu@helpautism.ro

Etichete:
Trimite-ne comunicatul tau

Comentează


Articole recomandate


Noul Agerpres