Vezi mai mult
Vezi mai putin

Urmareste

Modifică dimensiunea fontului:

Bucureşti, 23 iul /Agerpres/ - Un miliard de euro neinvestiţi sau furaţi din lucrări de infrastructură determină pagube de 10 miliarde de euro pe viitor, şi tocmai de aceea este absolută nevoie de un ministru care să stabilească clar care sunt obiectivele pentru ramura de transporturi, a declarat joi Constantin Isac, vicepreşedintele Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

'În acest moment, noi nu acordăm niciun fel de credit celor care se ocupă de implementarea proiectelor de infrastructură. Din calculele făcute de specialişti, rezultă clar că un miliard de euro neinvestiţi sau furaţi din lucrări de infrastructură determină pagube de 10 miliarde de euro pe viitor. Tocmai de aceea este absolută nevoie de un ministru care să stabilească clar care sunt obiectivele pentru ramura de transporturi, fie ele rutiere, feroviare sau maritime. Până acum niciun ministru de la Transporturi nu a fost în stare să producă un plan coerent, să aibă o viziune viabilă asupra a ceea ce înseamnă dezvoltarea sectorului', a spus Constantin Isac, într-o conferinţă de profil

Potrivit acestuia, proiectul Master Planului de Transport reprezintă doar 'o poveste frumoasă', fără niciun fel de concretizare în viitor.

'Din punctul nostru de vedere, proiectul Master Planului de Transport reprezintă doar o poveste frumoasă, care nu va avea niciun fel de aplicare pozitivă în viitor. Şi dacă ne vom întâlni peste cinci ani, vom constata că lucrurile stau cam la fel în ţara noastră. În plus, România se pare că îşi permite să nu facă niciun plan de dezvoltare pe transporturile rutiere, fapt care împiedică creşterea sectorului Transporturi şi dezvoltarea economică a ţării', a mai spus vicepreşedintele UNTRR.AGERPRES/(AS-autor: Magdalena Tănăsescu, editor: Mariana Nica)

Urmăreşte ştirile AGERPRES pe WhatsApp şi pe GoogleNews


Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Informaţiile transmise pe www.agerpres.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislaţia aplicabilă, în limita a 500 de semne. Detalii în secţiunea Condiţii de utilizare. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactaţi Direcţia Marketing - [email protected].

Monitorizare
Setări

DETALII DESPRE TINE

Dacă ai cont gratuit te loghezi cu adresa de email. Pentru a crea un cont gratuit accesează secțiunea “Crează cont”.

Dacă ai cont plătit te loghezi cu username. Pentru a vă crea un cont plătit vă rugăm să contactați:

Dacă nu puteți vizualiza această știre, contactați echipa AGERPRES pentru a vă abona la fluxurile de știri.