Spectacolul "Diamantul și Gâsca", în premieră pe scena Operei Comice pentru Copii

 •  Cultură
20 afişări

Opera Comică pentru Copii își invită spectatorii la premiera spectacolului "Diamantul și Gâsca", luni și marți, de la ora 11,00 și 13,00, în Sala Mare din Calea Giulești numărul 16.

7209b213-22f6-4097-8fc2-2eef2876bdf0

Potrivit unui comunicat al instituției transmis duminică AGERPRES, spectacolul, un musical de Roman Vlad, după povestirea lui Sir Arthur Conan Doyle, este regizat de binecunoscuta actriță Stela Popescu care a debutat în rolul de regizor cu musicalul "Scufița Roșie" montat tot pe scena Operei Comice pentru Copii. Scenografia poartă semnătura Vioricăi Petrovici, nominalizată la Premiile Cesar 2012 pentru costumele realizate pentru filmul "Insula femeilor" de Radu Mihăileanu.

Din distribuție fac parte Daniel Filipescu, Vali Racoveanu, Ioana Damian, Andrei Lazăr, Raluca Oprea, Nicolae Lupu și copiii Roberta Enișor, Bogdan Șerban, Ana Isopescu și Teddy Murg.

Din show face parte și baletul compus din Theo Munteanu, Alis Gheorghe, Alexa COrneanu, Andreea Soare, Claudia Iagor, Mihai Pricope, Andy Ardeleanu, Ionuț Birjovanu, Dani Manea și Octavian Iuga.

Moderatorul evenimentului este directorul instituției, Smaranda Oțeanu-Bunea. AGERPRES

Etichete:

Comentează


Articole recomandate


Știrile momentului

Știri recente din Cultură

Cele mai citite din Cultură

Tu actualizezi lumea.

Ai filmat sau fotografiat un eveniment ieșit din comun? Noi îţi publicăm știrea.

Află mai multe
Noul Agerpres