Comunicat de presă - ANRP

 •  Comunicate
380 afişări

COMUNICAT DE PRESĂ 10 Ianuarie 2014

d23c4446-79f0-4516-b22d-45dcdd69746f

Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților a început emiterea primelor titluri de plată

În conformitate cu prevederile Legii nr. 165/2013, Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților a emis, în data de 10 ianuarie 2014, primele 50 de titluri de plată pentru beneficiarii dosarelor de despăgubire soluționate.

Din dorința de a continua politica de comunicare transparentă a activității ANRP și cunoscând interesul beneficiarilor legilor restituirii, Autoritatea va publica periodic lista persoanelor pentru care s-au emis titluri de plată.

Având în vedere legislația privind protecția datelor personale, datele publicate se vor limita la numele persoanei și numărul dosarului de opțiune.

În cazul în care titlul de plată se emite pe numele mai multor persoane, titlul în original se remite uneia dintre acestea, urmând ca celelalte persoane să primească înștiințări în care este menționat și numele persoanei căreia i s-a transmis titlul în original.

Titlurile de plată, în cupoane speciale, se transmit de ANRP atât beneficiarilor, cât și Ministerului Finanțelor Publice. Plățile aferente titlurilor se vor face de către Ministerul Finanțelor Publice în termen de maxim 175 de zile de la primirea acestora. MFP va comunica fiecărui beneficiar o înștiințare privind virarea sumei prevăzute în titlul de plată. Beneficiarii se vor prezenta la unitățile CEC Bank și vor solicita retragerea în numerar/ virament a sumelor consemnate.

Trimite-ne comunicatul tau

Comentează


Articole recomandate


Noul Agerpres