Comunicat de presă - ANRP

 •  Comunicate
38 afişări

COMUNICAT DE PRESĂ 6 Decembrie 2013

0ab5d719-19da-4eef-8711-ab2152860bc7

Un milion de euro se va întoarce în conturile A.N.R.P.

Un milion de euro se va întoarce în contul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților după ce Judecătoria sectorului 2 a dat câștig de cauză A.N.R.P., admițând cererea de anulare a executării silite, într-un dosar constituit de Biroul Executorului Judecătoresc 'Dumitrache și Dumitrache' în numele unei persoane îndreptățite potrivit Legii nr. 10/2001.

Poprirea conturilor A.N.R.P. fusese încuviințată de Judecătoria sectorului 2, în baza unei sentințe care obliga Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor numai la emiterea decizia de despăgubire, fără să stabilească vreo obligație în sarcina A.N.R.P.

Sentința favorabilă Autorității este executorie, drept pentru care A.N.R.P. a solicitat executorului să renunțe la demersul de a o executa silit și să ridice poprirea.

A.N.R.P. are pe rolul instanțelor judecătorești numeroase alte cauze similare în care a contestat procedura executării silite.

Cu această ocazie, Autoritatea atenționează din nou persoanele îndreptățite la despăgubiri să nu se lase amăgite de 'specialiști' în recuperarea creanțelor și să aștepte rezolvarea problemelor pe cale administrativă, conform prevederilor Legii nr. 165/2013.

Trimite-ne comunicatul tau

Comentează


Articole recomandate


Noul Agerpres