Comunicat de presă - Asociația Foștilor Refugiați

•  Comunicate
55 afişări

INVITAȚIE Asociația Foștilor Refugiați (AFOR 1940-1947), persoană juridică, vă invită, sâmbătă 26 octombrie, ora 9.30, în Amfiteatrul 'Ion Heliade Rădulescu' al Bibliotecii Academiei Române, să participați la Adunarea Generală a Asociației pentru mandatul 2009-2013. Cu acest prilej, va fi desemnat noua conducere.

06b83c9d-e2ef-452f-9ce2-71c02921f1f0

Participarea Dvs. la manifestare și promovarea activității desfășurată de Asociația Foștilor Refugiați ne-ar fi de mare ajutor în promovarea activității asociației noastre și cunoașterea unor pagini de istorie trăită.

Președinte de onoare Președinte executiv

Dr. Ovidiu Bojor Prof. univ. Alexandru Porțeanu